A hörghurut mennyi idő alatt gyógyul?
Kislányommal az orvosnál voltunk mivel elég csunyán köhög és furcsán veszi a levegőt!
A dokinő közölte zörög a tüdeje ,piros a torka is a mandulája ,5 napig antibiotikumot kell szedetnem vele plusz reggel 100 mg Fluimucil , meg 2 x 3 ml Spiropent!!
Ez nagyon súlyos betegség??
Nem volt lázas , étvágy kifogástlan ,csak hisztis
Miért kellett antibiotikum????
Ne kelljen már magyarázkodnom nem azért és nem azt kérdeztem!
Nem orvos vagyok hanem ápolónő ,és tudtommal nem kell tudni egy ápolónőnek hogy milyen betegség az hogy hörghurut!!
És a gyerek nem játék ezért kérdeztem ,mert ők a mindenem!!
Hát... A nálunk dolgozó ápolónőknek azért ettől még többet is kell tudniuk... No, mindegy.
Jó antibiotikumot választott az orvosod, és a dozírozás is megfelelő. Szerintem is. Bár nyilván inkább egy pecsétszámmal és aláírással rendelkező valakinek hinnénk itt a legtöbben, mint random bárkinek, de mindegy.
Na tessék élő példa már megint!
Reggel a tv-ben egy kislányt náthával kezeltek antibiotikum halma stbb aztán jéé milyen érdekes kiderült hogy kissé nagyobb a baj tüdőgyulladása volt!!
Hát ezek a magyar fasza orvosok na mind 1
Témát lezárom ,köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!