Betegen mennyit alszik a gyermeketek?
Figyelt kérdés
Tegnap este óta már nem lázas,viszont nagyon sokat alszik. Tegnap este7kor elaludt és ma 10kor én keltettem,most megint alszik. :( voltunk délelött dokinál,konkrétan nem mondott rá semmit,annyit mondott,hogy akkor lenne baj,ha ébren is nagyon nyűgös lenne,de ő 10-13 óráig táncolt meg énekelt meg futkározott. akkor miért alszik ennyit? :( 2 éves2014. jún. 2. 13:30
1/3 anonim 

válasza:

Szed gyógyszert, lehet, hogy az altatja annyit. Az enyém éjjelre lett beteg, kis hőem.volt, meg nagyon fájlalta a fülét. Reggel voltunk dokinál, most már másfél órája alszik, de nem nyugodt az alvása, gyakran felébred. Akkor mellébújok, és visszaalszik. Jobb lenne, ha többet aludna..
2/3 A kérdező kommentje:
Nem szed gyógyszert.
2014. jún. 2. 13:39
3/3 anonim 

válasza:

Akkor csak arra gondolok, hogy kimerítette a szervezetét a betegség. Ez a szar idő is rátesz....
Az enyém még mindig alszik, hál istennek..
1. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!