Ti megműtetnétek? Nem tudom mi lenne a jobb
Figyelt kérdés
Kisfiamnak eléggé kint van a köldöke. 3 éves státuszon azt mondta az akkori dokink, hogy ez valószinűleg ez nem gond. Ha akarom megműtethetem, hogy ha felnő, ne legyen neki csúnya. Viszont párom megkérdezett egy sebészt, aki láttatlanban azt mondta, hogy megkell műteni, mert felnőtt korában köldöksérve lesz.2014. ápr. 17. 17:20
1/2 anonim 

válasza:

Megnézetném két, egymástól független sebésszel. Ha mindkrttő műtétet javasol, megműttetném. Ha csak az egyik, akkor mrgfontolnám. Olyan véleményre azért nem alapoznék, ami látatlanban született.
2/2 anonim 

válasza:

Általában az ilyen ha 3 éves korra nem múlt el, akkor nem is nagyon fog.
Én inkább addig műttetném míg nem emlékszik rá.
De ez csak az én véleményem.
Köldöksérvet általában 1 napos sebészeten szoktak csinálni, szóval nem is egy komoly beavatkozás, ráadásul már a műtét napján haza lehet menni.
Én túlesnék rajta minél előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!