Kislanyomnak magas lazzal jaro mandulagyuszija van. Masnak is van most ilyen betegsege?
Az én fiam már túl van rajta, múlt hét szombaton éjjel kezdődött neki.
Viszont nem messze tőlünk lakik egy 7 éves kisfiú, ő vasárnap este annyira belázasodott, hogy mire kiért a doki eszméletlen volt. Ma már láttam az udvaron sétálgatni, úgyhogy túl van a nehezén.
Pár héttel ezelőtt volt a lányomnál. Minden előjel nélkül belázasodott, nagyon. Fél éjszaka ültem mellette, nem mertem aludni, mert annyira szenvedett, volt hűtőfürdő, kúp, ahogy lehetett lázcsillapító szirup, minden. Másnap délelőtt orvos: mandulagyulladás. 1 nap múlva már hőemelkedése se volt.
Jobbulást.
Előrebocsátva azt, hogy minden gyerek más és más, apaként és többszörös nagybácsiként nekem az a tapasztalatom, hogy van egy jó másfél nap, ami maga a pokol, két éjszaka nem alvással, aztán enyhül minden, és a negyedik napra már el is rúgta kívülről.
Mivel az előző naphoz képest nem vészes, így a gyerek hajlamos azt hinni, minden rendben, és ilyenkor szokott csúnyán visszaesni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!