Nagy baj ha nem pontosan 3 hónaposan kapja meg az oltást?
Figyelt kérdés
Múlt héten töltötte a fiam a 3 hónapos kort. de aznapra voltam vissza rendelve egy másik városba koraszülött gondozásra. minden szerdán van a fogadó nap amikor a csecsemőket szokás vinni ezért úgy gondoltam nem baj ha 1 hetes csúszással kapja meg az oltást. ma viszont szinte egész éjjel nem aludt a babám és én sem ezért reggel ledőltem egy kicsit amiből több lett mint kellett volna így lekéstem a rendelést.:(((( nem várok tovább holnap sima rendelésre beviszem a fiamat. nagyon nagy baj lesz ebből? meg már abba se vagyok biztos nem-e baj az hogy nem pont 3 hónaposan kapja az oltást.:(2014. ápr. 9. 11:42
2/6 anonim válasza:
nem baj, nyugi:)
megnáthásodhat, lebetegedhet a későbbi oltások folyamán is, nem baj, ha később kapja meg az oltásokat.
3/6 A kérdező kommentje:
jaj köszönöm.:) nagyon megijedtem most.
2014. ápr. 9. 11:47
4/6 anonim válasza:
Én biztos nem vinném ezért sima rendelésre, hanem a következő tanácsadáskor vinném. Még a két hét csúszás sem számít, viszont betegrendelésen könnyebben elkap valamit. A lényeg, hogy a 2 és 3 hónapos oltás között elteljen legalább 4 hét, és mindenképp betöltse a 3 hónapot addigra. Szóval később lehet, előbb nem.
5/6 A kérdező kommentje:
na erre nem gondoltam. akkor lehet mégis csak jövő szerdán viszem. 4 hónapos korban is lesz oltás? mert akkor is csúszász lesz akkor :(
2014. ápr. 9. 13:57
6/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj. A lényeg, hogy mind megkapja. Arra viszont figyelj, hogy legalább 4 hét teljen el a 3. havi, és a 4. havi oltás között!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!