Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lesz valami gond, ha a 18...

Lesz valami gond, ha a 18 hónapos oltást csak 20 hónaposan kapja meg? Mármint csúnyán néznek majd rám?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 2 hónapban mindig volt valami, vagy beteg volt, vagy egyéb gond, vagy ünnepek, most jutunk el idáig... (A betegségekkel nem voltunk a körzetinél, mert a férjem orvos, és ő menedzseli a kislány gondjait.)
2014. jan. 8. 16:49
 1/6 anonim ***** válasza:
szólj a védőnőnek és akkor nem lesz gond. mivel kötelező ezért a védőnőnek jelentenie kell ha nem adatod be. persze betegség esetén nyugodtan lehet tolni, de azért szólni kell, hogy nem tiltakozol, csak így alakult, nehogy bejelentse
2014. jan. 8. 16:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Ő tud róla, vele beszéltem. :) Az orvosunk egyébként nem a körzeti, mást választottunk, szóval a védőnőnk csak onnan tudja, hogy már megkapta a kislány az oltásokat, hogy a választott dokin ír róla igazolást, és én elviszem neki.
2014. jan. 8. 16:54
 3/6 Kiki01 ***** válasza:
Az enyém is később kapta, nem volt gond.
2014. jan. 8. 17:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Az enyém is később kapta majd' egy hónappal, mert beteg volt állandóan. Senki nem szólt egy rossz szót sem...
2014. jan. 8. 17:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Az enyém 1 évvel később kapta meg,2 hetente meg volt fázva egy kicsit a doki ezért nem adta be,majd szabin volt,vagy nem voltunk itthon,odáig halogattuk,hogy 2,5 évesen sikerült neki végre beadni.
2014. jan. 8. 19:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Ó, akkor nyugodt vagyok! :)
2014. jan. 9. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!