Pavlik kengyel kérdés?

Figyelt kérdés
Ma kapott 8 hetes babám Pavlik kengyelt. Erről szeretnék kérni véleményeket, tapssztalatokat. Hogyan könnyíthetném meg neki a hétköznapokat? Milyen praktikák vannak? Mennyi idő után hagyta el a Babátok? Minden érdekelne, amit csak le tudtok írni... :)

#Pavlikkengyel
2014. márc. 25. 14:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon egyén függő, hogy meddig kell hordani. Neked nagyobb trauma mint a gyereknek. Én gyerekemnek nem kellett szerencsére, de nekem volt kiskoromban és még akkor is hordtam mikor felálltam, le is volt mindenki döbbenve, hogy ezzel felállok, de szerencsére ma már felnőttként semmi bajom, anyut jobban megviselte mint engem. Azt mondják semmiben nem zavart.
2014. márc. 25. 15:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Húgom is kapott anno, 6 hét után le lehetett venni, mert tökéletesen rendbejött. Emiatt nem tudott megtanulni időben fordulni, de azt mondták anyunak, ne aggódjon, idegrendszere érett lesz már a fordulásra, amint leveszik, forogni fog. Így is lett :D Anyu hazaért vele a kórházból, letette (már kengyel nélkül) és fél órán belül forgott oda-vissza!
2014. márc. 27. 17:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Unokahúgomnak kellett három hónapig hordania. A végén már elég nehezen viselte, mert szívesen feküdt volna hason. Az anyukája párnát rakott a mellkasa alá, hogy tudjon kicsit hason is lenni.
2014. márc. 27. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!