Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mit tegyek? Náthás a gyermekem?

Mit tegyek? Náthás a gyermekem?

Figyelt kérdés
3 hetes a kisbabám, ma reggelre furcsa szörcsögő hangot ad ki, úgy vélem, hogy az orrából jön, de nem váladékozik.Láza nincs, nagyon ritkán tüsszent. Mit adjak neki. Holnap jön a védőnő elég ha ő megnézi, vagy reggel vigyem a dokihoz?
2014. márc. 16. 14:20
 1/6 A kérdező kommentje:
Hagyományos orrszívónk van próbáltuk szívni de nem jött semmi.
2014. márc. 16. 14:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Szívd az orrát, és sztem vidd dokihoz holnap.
2014. márc. 16. 14:30
 3/6 lcs ***** válasza:
nem valószínű, hogy náthás, ilyenkor még tisztul az orruk, illetve ha szopizik, akkor a tejcsi is tud ilyet csinálni, hogy visszajön kicsit :)
2014. márc. 16. 14:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Hallottam hogy valakik anyatejet csepegtetnek a gyerek orrába, szerintetek megpróbáljam vagy csak olaj a tűzre? Valaki próbálta már, mik a tapasztalatok?
2014. márc. 16. 14:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nem jön semmi az orrából, akkor biztos, hogy nem náthás. Minden kisbaba tüsszög, mert így távolítja el a váladékot. És minden kisbaba szörcsög is, mert a tej néha viszzajön , amitől úgy hangzik, mintha váladékos lenne az orrjárat. Ha nincs láza nem kell orvoshoz vinni. Amig ott vártok sokkal nagyobb az esélye, hogy benyal valamit és egy három hetes kisbabának nem lenne jó most egy influenza, arról nem is beszélve, hogy még oltást sem kapott.
2014. márc. 16. 14:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Ilyen pici korban gyakran szürtyögnek és nem a náthától.

Ne vidd el szerintem. Beszélj a védőnővel, de ne szívogasd neki.

Ja és vegyetek porszívós v elektromos orrszívót, mert a kézi semmire nem jó!

Anyatejről én is hallottam , de nem próbáltam soha, mi 0-tól adható orrcseppet használtunk, amikor náthás volt.

2014. márc. 16. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!