Nyelvfék felmetszést javasolhat egy Logopédus?
Teljesen kiakadtam, mikor ma elmentem a logopédus és óvónők nekem szánt fogadóórára!!
Közölte vele a logopédus hogy kisfiam az sz és s betüket összekeveri illetve az R betüt nem tudja kimondani!!
Közölte vigyem el egy fül-orr-gégészhet aki felmetszi a nyelvén a féket!!
Hát mondanom sem kell teljesen kiakadtam ,nem tudtam hogy elküldjem az anyjába ,vagy felálljak és közöljem köszönöm szépen majd átviszem a fiamat egy olyan oviba ahol nem egy logopédus akarja megmondani mit tegyek a fiammal!!
Lehet jót akar ,de hogy mondom el a 5,5 éves fiamnak hogy nyugi csak felmetszik a nyelveden az az izét aztán majd talán ki tudod mondani az R hangot!!
Mert az is mondta pl a védőnő hogy neki is flmetszették és ugyan ugy nem tudta kimondani az R- betűt!
Mind egy kedden elmegyünk és a dokinő eldönti!!!
Kinek volt ilyen kérem irja le hány percig tart stb...
Minek írsz ide,ha utána meg hisztizel??
Legközelebb keress rá a neten.
Tisztelt kérdező!
Én több év után látom, mit hisztizel itt össze, nekem is szólt a logopédus, hogy nyelvfékes a gyerek, 2 hét mlva meg is csináljuk neki. Én csak a gyermekedet sajnálom, hogy ilyen az anyja...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!