Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Most akkor hová kell kenni a...

Most akkor hová kell kenni a Baby Luuf balzsamot? Ahány oldalt elolvasok, annyi verziót látok.

Figyelt kérdés

A tájékoztató szerint hátra kell, mellkasra, nyakra nem szabad. Több oldalon a mellkas, és a nyakat is emlegetik. Most akkor mi a jó? Ti hogy használtátok?

Most vagyunk túl egy jóképű víruson, de az orrfolyás, és orrdugulás még megmaradt, ami pokollá teszi az alvást. Vettem ezt a balzsamot, vékonyan bekentem a hátát, meg a mellkasát. A szobába néma csend, szörcsögés nélkül alszik a fiam. Jó tettem, vagy nem?

2014. febr. 1. 13:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Jól tetted!A hátára szoktam csak kenni,a mellkasára nyakára nem.De ezek csak azért vannak megemlítve hogy oda ne kend mert esetleg beledörzsölheti a szemébe és az igen csípné.A mellkasra nyaktól lefelé ahol védi a ruha oda kenheted.Még a nasivin orrcseppet ajánlanám az nagyon bevált.Babáknak valót.Van 0-1 ig és 1-6 évesig.
2014. febr. 1. 14:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Én kentem a mellkasára is és sokat segített. Nasivin saft-ot használtunk még napi 3-szor és a nátha 3 nap alatt elillant és szuperül aludt. 1 éves a fiam
2014. febr. 1. 15:05
 3/8 A kérdező kommentje:

Az én 2 éves fiam már bő egy hete benne van, illetve egy hete jártunk először a dokinál, azóta van itthon is a bölcsiből. A Nasivin nélkül sehová nem megyünk, de már azt sem merem neki adni, mert félek gond lesz belőle.

Köszi

2014. febr. 1. 15:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Csak a hátára szabad kenni!

Nasivint csak alváshoz használd szerintem, amúgy elég a tengervizes orrszívás előtt.

Jobbulást!

2014. febr. 1. 15:50
 5/8 anonim ***** válasza:

A hátára kell kenni,nyílván nem okoztál kárt,hogy a mellkasára is tettel,de csak a hátra szabad egyébként.

Onnan is kifejti a hatását!

Szerintem egy csoda jó krém!:)

Fenistil cseppet kapja?

Illetve egy kis eukaliptuszos párologtatás is nagyon jó a szobájában.

2014. febr. 1. 23:24
 6/8 A kérdező kommentje:

köszi!

Kapott ez a szegény gyerek már annyi mindent. Holnap megy vissza a bölcsibe, vagy egy hétig biztos húzza megint...

2014. febr. 2. 11:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Igaz már règi a kèrdès,de mostanság 2 fèle luuf "lègzèskönnyítő" van.Az egyik balzsam,a másik illóolajos kenőcs,más más korosztálynak.Nekünk kenőcs van,ezt lehet mellkasára is a tájèkoztató szerint, amúgy egyiken egy kisebb a másikon nagyobbacska baba van.
2017. jan. 11. 14:13
 8/8 Csincsy ***** válasza:
A kebőcsben nincsen kámfor, szerintem azért szabad a mellkasra is kenni. A balzsamban viszont van.
2018. márc. 19. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!