Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Két oltás között 30 nap?

Két oltás között 30 nap?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a 2-3-4 hós oltások között el kell telnie min. 30 napnak. A doktornő tanácsadása viszont minden hét ugyanazon napján van. Ti 28 vagy 35 napra vinnétek a babátokat, figyelembe véve azt is, hogy kb. két hét csúszásban vagyunk az előző oltással is, így ha kivárom a 35 napot, a Baba lassan 5 hónapos lesz 4 helyett. (A védőnőt nem tudom kérdezni, mert nemigen van találkozási felületünk, ha felhívom is, csak annyit tudok meg, hogy "hááát, szerinte...")

2014. jan. 27. 23:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem már a 28 dik napon nyugodtan viheted, bár én a doktornőt kérdezném meg erről. Viszont nálunk szokott olyan lenni,ha a tansácsadásra nem tudunk menni de esedékes az oltássa,hogy kapunk beteg rendelésre is időpontot és soron kívül fogad így. Nyilván nem állandóan de egyszer egyer meglehet csinálni.
2014. jan. 28. 06:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi pont így voltunk, mint ti. A doktornő előttem számolta ki mikor kell mennünk a következőre, a lényeg, hogy a két oltás között teljes 4 hétnek el kell telnie. Mi is csúszásban vagyunk egyébként, a 4 hósat pont 5 hónaposan fogjuk megkapni, a doktornő szerint ennyi nem számít.
2014. jan. 28. 09:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen!
2014. jan. 28. 14:20
 4/4 anonim válasza:
mi is pont igy vagyunk 5honaposan kapja majd a 4 honapos oltást
2014. jan. 28. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!