Ismer valaki olyan Dévény tornászt akinél nem sírnak a babák kezelés közben? Budapest közelében.
Sajnos a legtöbb kezelésen sírnak a babák, mert olyan izmokat kell mozgásra bírni, ami magától nem ment és ez nem kellemes.
2. válaszoló, a Dévényes tornászok nem tornáztatnak olyat, akinek nincs rá szüksége, ugyanis ez egy terápiás torna, okkal történik, egészséges babáknál pl. negatív hatása is lehet. Nekem 2 koraszülött kistestvérem van, és csak azt tornásztatta, akinek szüksége volt rá, nála viszont látványos volt a javulás (2 hónap alatt eljutott a csak fejfelemeléstől a mászásig és a lépegetésig, mindezt 1 éves korában, tehát nagyon le volt maradva és epilepsziás is)!
Véleménytől függetlenül köszönöm a válaszokat.
Elsőszülött fiamnál mi is Dévény-tornáztunk, nyaki-házi hipotónia(lazaság) miatt 7 hónapos korától, de tényleg azonnali javulás volt az addigi passzív mozgásból végre át fordult..és kúszni kezdett stb....de sokat sírt a kezelések alatt. A terápia hatásossága számomra bizonyított, csak a lelki megterhelés kemény. Egy hasonló esetű anyuka blogján olvastam hogy talált olyan tornászt akinél nem sírt a babája, de hatásosnak találta, ezt keresem. Egyébként érdekes hogy mikor a fiamat kezelték annak idején, én sokszor kérdeztem hogy ez fáj-e neki, és mindig az volt a válasz, hogy ez nem fáj, csak kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!