Mitől hörög a kislányom?
Kislányom 18 hónapos most egy hete köhögött kapott és még jelenleg is adok neki Fluimucil 100, ezt kétszerre kapja meg kevés teába!
A problémám az hogy köhögni köhög ugy értem hurutosan vagyis szakad fel neki a cucc de olyan hörgő hangot ad ki és mikor köhög abbamrad ez normális!!??
Másnak is volt ilyen?
Köszönöm előre is
Hétfőn voltunk és akkor mondta hogy szerdán kell visszamennünk ,hát istennek nem kellett antibiotikum, de azt mondta tovább a fluimucilt 2x ,meg hörgőtágítót is adhatnék neki Spiropentet én erre mondtam van itthon Ventolin ,azt mondta az is jó ezt szerda óta haszbáljuk !!
Csak az a baj hogy hétfőn kéne már vinnem a fiamat oviba és félek hogy a csajszim megint elkap valamit!!
Attól, hogy a Fluimucilt kell szednie. Mivel Ventolint is kap a kicsid, ebből gondolom, hogy asztmás. Az asztmásoknak nem túl jó a Fluimucil, pontosabban nem mindegyiknek. A mi kisfiunknak sem, és ez onnan derült ki, hogy kórházba kerültünk. A pulmonológián automatikusan ezt adják a gyerekeknek, és a főorvos asszony mondta, hogy majd látjuk, fullad-e tőle. Hörgött, úgyhogy azóta nem adják neki, ha köptető kell.
Esetleg nálatok is előfordulhat ez.
Dehogy asztmás még csak az kéne!!
a fiam kaptA mikor meg volt fázva !!
enyém is most esett át hörghuruton és fluimucilt és ventolint kapott rá.
először mi is a löttyöt kaptuk, de a teljes üveg spiropent után is hörgött. a ventolintól 2 nap alatt kitisztult a tüdeje és utána még 3 napig köhécselt, olyan hörghurutosan (se száraz, se hurutos, az a tipikus hörgős fuldoklós).
nem asztmás... :)
egyébként mikor tüdőgyulladásom volt, énis hörgőtágító pipát kaptam, szinte olyan mint a ventolin csak erősebb, szóval ez nem asztma gyógyszer csak arra is ez a jó
Értem és bocsánat.
A mi doktornőnk elég óvatosan bánik a gyógyszerekkel. Spiropentet kapott már a fiam is, a Fluimucilt csak a kórházban, Ambrobenét szokott neki írni. Ventolint csak kimondottan azóta javasolja, mióta allergiás asztmás lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!