Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Sárgás fülfolyása van a...

Sárgás fülfolyása van a fiamnak. Többi alul. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
ma az oviba érve szóltak,hogy ebéd utántol fájlalta a 6 éves fiam a fülét.Hazafelé már nem fájt neki.9 korakkor pattant egyet,és azóta sárgás váladék folyik belőlle.Jó ha kifolyik neki?Láza nincs.Azt mondta,pattog a füle.1 éve vették ki az orrmanduláját.Mert havonta fájt a füle.Azóta hála nem is fájt neki.Köszönöm aki ír.
2014. jan. 17. 21:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Vidd ela fuleszetre. Nekem a kicsinek volt, nem is fajtatta, ugy vettem eszre, hogy reggel igazitottam az agyat es a parnajan foltok voltak. Az esti furdetesnel nem volt baja. Be sem lazasodott, semmi mas nem volt. Nem usztuk meg az antibiotikumot es kapott meg valami fulcseppet.
2014. jan. 17. 23:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Dokitól jövünk,középfül gyulladása van,kapot augmentint,kicsit leszívtak belőlle,és pénteken kell visszamenni.De mivel a doki mondta,1 hónap mulva visszakell menni,és ha nem teljesen gyógyult a felső fül stb,műtét vár rá,azaz egy tölcsért kell a fülébe betenni műtét során.
2014. jan. 18. 15:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Reméljük minden rendben lesz. Az enyém is augmentint kapott, így már beugrott a név. A kontrollon már semmi baja nem volt.
2014. jan. 19. 01:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Voltunk a kontrolon.Ami kifolyt a savós genny a középfülből,az megfertőzte a gyerek külső hallójátatát,azért folyik még mindig a füle.Kaptunk,valami fülcseppet,ami pezseg a fülébe,napi 3X3 cseppet.Csüt mehet oviba..Igazolás addig van.
2014. jan. 25. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!