Agyhártyagyulladás ellen oltassak vagy ne? (Meningitec) Jövő hónapban lesz 1 éves a pici.
Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 09:57
11/13 anonim válasza:
Nem adattam be egyiknek sem, és nem fogom a harmadiknak sem. Érdemes mélyebben utánaolvasni (nem az interneten, hanem írott irodalomban), nem csak a háziorvos véleményét meghallgatni.
És ez az összes védőoltásra vonatkozik, a kötelezőkre is. A hivatalos álláspont sok minden olyat elhallgat, amit a szülőknek nem csak joga, hanem kötelessége is lenne tudni ahhoz hogy felelősen dönthessen...
12/13 anonim válasza:
Hát tudod kitörölheted az írott irodalmaddal a s e g g e d, ha a gyereked koporsója felett sírsz, aki agyhártya gyulladásban meghalt!!!
Csak gratulálni tudok az ilyen felfogásnak..
13/13 anonim válasza:
#11. Nekem relevánsabb a szakorvos háziorvosunk véleménye, mint az, amit én (nem orvos) olvasok. Sőt, a bárányhimlőről is beszélgettünk, miért érdemes-miért nem. Az hogy egy orvos javasolja, nálunk nem csak annyit jelent, hogy kell, hanem válaszol a kérdéseimre és elmondja a saját álláspontját. Utána lehet mérlegelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!