Ti elkezdenétek az antibiotikumot?
Figyelt kérdés
Kislányom ( 5 hónapos)csütörtökön már köhögött picit. Elvittem orvoshoz, mert oltás is kellett volna, de említettem az orvosnak, hogy köhög és nemigen szopizik. Megvizsgálta - nem túl alaposan és beoltotta. Másnapra már rosszabbul volt. Elvittem egy magán dokihoz, aki szerint még csak vírusos torokgyuszi, nurofent adjak 3 napig. Hétvégére való tekintettel kaptam amoxicillin-teva 50mg antibiotikum receptet. Ha lázas, vagy besárgul az orrváladék, akkor váltsam ki. Láza nincs (más betegségnél sem volt), orrváladéka nincs. De jobban köhög és nem eszik/iszik. Alszik sokkal többet. Mit tennétek?2014. jan. 12. 12:40
1/2 anonim válasza:
Antibiotikumot én nem adnám neki, mivel írtad, hogy nincs láza. Valószínű a torka fáj, ha nem eszik/iszik. Köhögésre ilyen korban, Ambroxolt írt fel nekünk a doktornéni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. De a nurofen nem hat :( mivel csillapítsam a fájdalmát?
2014. jan. 12. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!