Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Használtatok elocom krémet...

Használtatok elocom krémet fütyire? Mennyi idő után jött fel a bőr?

Figyelt kérdés
Nekünk 3 hétig kell kenni vele,most tartunk a másodiknál,de még nem igazán akar feljönni,főleg az egyik oldal nagyon makacs,a másik felén elég szépen feljön már.
2014. jan. 1. 16:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Lehet butaság: de az elocom-os krém nem szteroidos? azt nem ekcémára szokták felírni a babáknak?
2014. jan. 1. 23:35
 2/18 A kérdező kommentje:
Biztosan arra is szokták,de bőrt elvékonyító hatása is van,ezért erre is szokták használni.Kisfiam gyermeksebésze írta fel ezt a kenőcsöt,nagyon jó,elismert orvos,ezért megbízom benne.
2014. jan. 1. 23:52
 3/18 anonim ***** válasza:
szűkülete van? Mert letapadásra ez nem használ.
2014. jan. 3. 16:33
 4/18 A kérdező kommentje:
Le van neki tapadva
2014. jan. 3. 18:15
 5/18 anonim ***** válasza:
Letapadásra ez minek??? Ez szűkületre való kenőcs,elvékonyitja a szűkült bőrt,hogy könnyebben táguljon és hátra tudjon csúszni. Letapadásnál miben segit??? Ezt nem értem. A letapadás amúgy is élettani jelenség,ez magától fel fog válni!
2014. jan. 3. 18:25
 6/18 A kérdező kommentje:
bocsi nem letapadása van,nem jön fel a bőr
2014. jan. 3. 19:55
 7/18 anonim ***** válasza:
Szóval hogy nem lehet hátrahúzni,mert túl szűk a bőr?
2014. jan. 3. 20:18
 8/18 A kérdező kommentje:
ne haragudj,de nem tanácsot kértem,meg okoskodást,hanem olvasd el a kérdést légyszíves és ha tudsz arra válaszolj,ha nem akkor légyszíves mással szórakozz,nekem erre nincs időm.Nyilván nem magam találtam ki ezt, és a doktor tudta mire írta fel ezt a krémet.:)
2014. jan. 3. 20:50
 9/18 anonim ***** válasza:
Jaj,bocsáss meg nekem,hogy irni mertem...akkor várd az "okos" válaszokat,bár szerintem nem lesznek,ugyanis nem fogja tudni senki,hogy mire is kéne válaszolni...bocsika. Egyébként ha te olyan nagyon okos vagy,akkor miért nem kérdezted meg a nagyon okos sebészedtől?! Vagy arra sincs időd?!
2014. jan. 3. 22:06
 10/18 A kérdező kommentje:

Nem tudom....unatkozol? Nincs kivel kötekedni?

Tapasztalatok érdekeltek ezen mi nem érthető???????De légyszíves most már hagy békén!!!!

2014. jan. 3. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!