Meddig használtátok a hordozót ( manduca, bondolino, magyarinda stb stb)? 11 hós babának érdemes még venni?
Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 21:52
1/8 anonim válasza:
szerintem nem érdemes, akkora gyerek nem is igazán fér bele szerintem. Inkább gyerekülést vennék, meg úgyis mindjárt elindul a saját lábacskáin :)
2/8 anonim válasza:
Ha most kezded a hordozást, akkor eleinte elég nehéznek fog tűnni a baba, de még bőven használhatjátok - ha engedi. Lehet kölcsönözni is pl. a hordozóházból, szerintem érdemes kipróbálni akár többfélét is, kiderül, melyiket szeretitek, mit érdemes megvenni.
3/8 kendrane válasza:
Mi 18 hosan rengeteget hasznaljuk..csak ajanlani tudom..
4/8 anonim válasza:
2,5 évesen még bőven használtuk..szerintem kb. 11 hónapos volt mikor megvettem az Ergobabynket.Viszont ha eddig nem hordoztál én is inkább kölcsönzést javaslom elsőre,mert lehet,h nem fog bejönni neki.
5/8 anonim válasza:
szeretem az elsõ vàlaszoló-fêle típust. ttpikusan 0 tapasztalattal osztogatja a tanàcsokat...
2-3 éves gyerekeket is gyakran hordoznak. nyugodtan vàsàrold meg!
6/8 anonim válasza:
1.-válaszoló vagyok, és van tapasztalatom, csak épp nem tudtam, milyen hordozóra gondol, azt hittem, hogy a mózeskosárra, és emiatt írtam, amit írtam.
7/8 anonim válasza:
Születésétől hordozom a lányom, most 14 hónapos és még nagyon élvezi.
Ha sosem hordoztad, érdemes előbb kölcsönkérni, vagy kölcsönözni, mert nem biztos, hogy elviseli.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Eddig is hordoztam a lányom bondolinoban, és most azon gondolkodom, hogy érdemes-e beruháznom egy manducába, vajon kihasználjuk-e még.
A bondolino eddig szuper volt, de most úgy érzem, hogy rövid a háta, az én leányzóm meg nem egy odabújós, inkább hadonászik a karjával mindenfelé, így nehezebb a hordozás.
2013. dec. 16. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!