Hogyan éltétek meg a babátok első betegségét? Mennyi idős volt és mi volt a baj?
Rögtön a születése utáni 4. napon intenzívre került, gyógyszerezték vércsoport összeférhetetlenség miatt (én 0-s vagyok, ő B-s lett).
Tudom, hogy ez nem olyan tipikus betegség, mint egy nátha, de akkor ijesztgetett az orvos agykárosodással, vérátömlesztéssel, úgyhogy nagyon rossz volt az az 1 hét míg ott volt bent.
Utána már volt náthás kétszer magas lázzal, de egyáltalán nem aggódtam.
Elláttam, csillapítottam a lázát, szívtam az orrát, babusgattam és tudtam, hogy a legjobb kezekben van mellettem, cseppet sem aggódtam.
Most 13 hónapos.
Kisfiamnak 1,5 évesen volt az első kruppos rohama. Bepánikoltam teljesen, azt hittem meg fog fulladni.
Kislányom ugyanez, csak 9 hónaposan. Nála már rutinosnak számítottam, nem is estem kétségbe. Amikor 1 hét múlva, majd újabb 1 hét múlva megint megismétlődött, kivizsgáltattuk, és kiderült hogy asztmás. Nehezen viseltem, nem tudtam mi lesz ezután, de az élet nem állt ettől meg.
3. babám korán kezdte a betegeskedést, tüdőgyulladással született. 8 napig volt intenzíven, én ezeket a napokat végigbőgtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!