Miért csak fekve köhög szinte?
Figyelt kérdés
Van egy kis felső légúti vírusa a lányomnak (4,5), alapos orrfújás után fektetem le. Napközben alig köhög, fekve igen. Tegyek a feje alá nagy hengerpárnát? Nem háton, oldalt vagy hason alszik.2013. dec. 20. 21:55
1/5 anonim válasza:
Azért csak fekve köhög, mert akkor odacsorog, felgyűlik a torkán a váladék, ami ingerli. Ilyenkor köptetőt (ambroxol teva) kapott a lányom, és pár nap alatt elmúlt neki...
2/5 A kérdező kommentje:
Köptetőt nem kaphat éjszakára. Hogy segíthetnék neki?
2013. dec. 20. 22:16
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2013. dec. 20. 22:24
4/5 anonim válasza:
Hát holnaptól add neki, nyilván nem éjszakára...
Másrészt ilyenkor én párologtatni szoktam hideg párásítóval, eukaliptusz és citromolajjal, ez segít tisztán tartani a légutakat és fertőtleníti a levegőt, segíti a gyógyulást. Vannak még légzéskönnyítő balzsamok, pl Baby luff, Kinder luff...
5/5 anonim válasza:
Nálunk úgy ajánlották, hogy napközben köptető (ambroxol vagy rózsaszín rhinathiol), éjszakára csillapító (sárga rhinathiol pl.). És ahogy előttem írták. Párásítás, orrszívás, orrcsepp, párna megemelése, Kinder Luuf balzsam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!