Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Miért csak fekve köhög szinte?

Miért csak fekve köhög szinte?

Figyelt kérdés
Van egy kis felső légúti vírusa a lányomnak (4,5), alapos orrfújás után fektetem le. Napközben alig köhög, fekve igen. Tegyek a feje alá nagy hengerpárnát? Nem háton, oldalt vagy hason alszik.
2013. dec. 20. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Azért csak fekve köhög, mert akkor odacsorog, felgyűlik a torkán a váladék, ami ingerli. Ilyenkor köptetőt (ambroxol teva) kapott a lányom, és pár nap alatt elmúlt neki...
2013. dec. 20. 22:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Köptetőt nem kaphat éjszakára. Hogy segíthetnék neki?
2013. dec. 20. 22:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2013. dec. 20. 22:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát holnaptól add neki, nyilván nem éjszakára...

Másrészt ilyenkor én párologtatni szoktam hideg párásítóval, eukaliptusz és citromolajjal, ez segít tisztán tartani a légutakat és fertőtleníti a levegőt, segíti a gyógyulást. Vannak még légzéskönnyítő balzsamok, pl Baby luff, Kinder luff...

2013. dec. 20. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk úgy ajánlották, hogy napközben köptető (ambroxol vagy rózsaszín rhinathiol), éjszakára csillapító (sárga rhinathiol pl.). És ahogy előttem írták. Párásítás, orrszívás, orrcsepp, párna megemelése, Kinder Luuf balzsam.
2013. dec. 21. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!