Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ha lázas beteg a gyereketek,...

Ha lázas beteg a gyereketek, hagyjátok ebéd után addig aludni, ameddig jól esik, vagy felébresztitek valamennyi idő után?

Figyelt kérdés
2013. nov. 29. 14:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Kislányom szerencsére nem szokott lázas lenni, általában elég könnyen veszi a betegségeket.

De ma 38,3-mal ébredt, később feljebb ment, dokinál kiderült, hogy tüszős mandulagyulladás.

Igazából attól tartok csak kicsit, hogy így éjjel nem fog tudni rendesen pihenni, ha most sokat alszik. Vagy ez hülyeség, mert a betegség miatt úgyis elalszik éjjel is?

2013. nov. 29. 14:59
 12/17 anonim ***** válasza:
78%
Amikor én keltettem 39 fokos láza volt. Akkor azt mondta a férjem, hogy ha 38 alá megy, nem kell kelteni, mi eszerint tettünk, bár látom, egyedül voltunk ezzel.
2013. nov. 29. 15:05
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ki pontozott, meg mi alapján, nekem minden válasz hasznos volt, köszönöm szépen!
2013. nov. 29. 15:08
 14/17 A kérdező kommentje:
Bementem hozzá, megnéztem, lement a láza. Érzem, hogy nyirkos a pólója, gondolom kiizzadta magát. Remélem jobb kedve lesz alvás után.
2013. nov. 29. 15:11
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
hagyd aludni ne ébreszd,tapasztalatból mondom nem fog az éjszaka rovására menni!
2013. nov. 30. 21:45
 16/17 anonim válasza:
100%
Ha 5 óránál tovább alszik akkor felébreszteném.
2013. dec. 3. 15:43
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

alap hogy addighagyom aludni a kicsit amig fel nem ebred magatol (ha beteg ha nem).

Max ha olyan a laz, hogy csillapitani kell, akkor amikor fenn van megkapja a lazcsillapitot, es ha letelt a hat ora, meg mindig alszik, viszont magas a laz, akkor esetleg annyi idore amig megkapja az uj adagot plusz iszik.

2014. febr. 21. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!