Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Segítség! Visszatérő középfül-...

Segítség! Visszatérő középfül-gyulladás?

Figyelt kérdés

Kislányom 9,5 hónapos.1 hónpja szúrták fel először mindkét fülét, a gyerekorvos elfelejtette kezelni a nátháját.Akkor szépen helyrejött.1 hete ismét elkezdett folyni az orra, hőemelkedése volt.Elvittem a gyerekorvoshoz, aki letolt h én mindent túlreagálok, csak meghűlt.Tegnap este belázasodott, hányt, reggel elvittem a fülészet ügyeletre ahol ismét felszúrták mindkét fülét!A bal már pukkdni készült.Volt valaki ebben a helyzetben vagy hasonlóban?Most kap Zinnatot és melegítést javasoltak, infralámpát használhatok neki?Hogyan, meddig?És még egy fontos tényező, tesója 3,5 éves, most kezdte az ovit.

Köszönöm ha válaszoltok,nagyon jól esne!Szép estét!

2013. nov. 24. 21:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia.Nem tudom azóta jól e vagytok.

A fiam volt fülfájód,havi szinten 1x.1 éve vették ki az orrmanduláját,és azóta nem fájt a füle...MAI NAPIG!!!!

Ma voltunk az ügyeleten,mert a füléből folyt a genny.6 éves.Leszívtak neki belőlle,de 3 an alig tudták tartani,igy nem folytatták tovább.Kapok antibi.+fájdalom csillapitot.Most is folyik a füle.

Pénteken kell visszamenni.És utánna 1 hónap mulva,ha csak tünetmentes,és nem gyógyult be a füle teljesen,akkor műtét vár rá.Tölcsért tesznek be a fülébe.Mert ha még többször begyullad a füle,akkor arra a fülére megsüketülhet.Remélem segitettem neked.Szia.

2014. jan. 18. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!