Nem ürül ki az orra, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hetek óta betegeskedik 19 hós kisfiam,köhögéssel kezdődött, az orra dugult volt.Inhalálni kellet napi 2x paxirasollal és kapott antibiotikumot is. Kezdett javulni, megindult az orrából a váladék, ami fokozatosan kezdett tisztulni, de ahogy letelt a gyógyszer, megint nagyon köhögött. Átmostam az orrüregeit salvus vízzel, onnantól megint elkezdett folyni neki és alig köhögni. Szóval úgy gondolom a váladék lefolyik és azt köhögi fel. Most megint 5 napig kellett paxival inhaláltatni, megint sokat javult, de még hallni, hogy tele van az orra és nem nagyon ürül orrszival és sterimarral sem. Van ötletetek, hogy mivel indulna be? Nasivint milyen mélyen tegyem az orrába a pipettás változatot? Amilyen mélyen tudom?2013. nov. 24. 15:03
1/3 anonim 

válasza:

Szívtad már rendszeresen orrszívó porszívóval? C-vitamin (semmi extra ascorbin sav por formában), béres csepp nagyon jó kis immun erősítő. A túl sok orr csepp nem feltétlenül jó. Infra lámpa szintén hatásos lehet. Kamillával inhalálni is lehet, mi a kis fürdőszobánkat szoktuk teljesen begőzölni és ott ülünk.
2/3 A kérdező kommentje:
Orrszívóval szívom, igen, kap c-vitamint béres cseppel, hideg párásítóval párásítok,infrázom.
2013. nov. 24. 15:20
3/3 anonim 

válasza:

a nasivint nem lehet sokat és sokáig adni,én sterimar és társaival szoktam ha kell óránként,muszáj...hja és szívd időben picit tovább,ne 5-10 mp-ig,körkörös mozdulatokkal,így egyszer csak felszakad!KITARTÁS,borzasztó lefogni a gyereket,aki takonykór idején már menekül az porszitól,jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!