Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Sok apró kis pötty foltokban,...

Sok apró kis pötty foltokban, mi lehet?

Figyelt kérdés
Ma fedeztem fel a hátán fürdetéskor.Eddig a fenekén volt ilyen pár napja, gondoltam a pelus miatt van, mert próbáltunk egy új pelust.Aztán a kis arcán is megjelentek pöttyök, de ezek nem olyanok, mint a popsiján.Nagyobbak.Aztán most a hátán.A fenekén lévőt megmagyaráztam az új pelussal, ami már egész szépen kezdett helyre jönni.Az arcán lévőt a tejbegrízzel.A hátán lévőt nem tudom mivel.Sehol máshol nincs.Holnap felhívom a gyerekorvost, csak kíváncsi vagyok más gyermekénél is fordult-e ilyen elő.
2013. nov. 21. 20:46
 1/5 anonim válasza:
az èn lànyomnak is telivan az arca a homloka meg minden! nekem azt mondtàk hogy az anyatejtőlvan! Ès lemegy magàtol!
2013. nov. 22. 19:36
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, de ez nem anyatej, az tudom milyen.18 hónapos.
2013. nov. 23. 21:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én kislányomnak is van pöttye az állán.Doktornő meglátta, mondta, hogy van valami új vìrus, de nem okoz semmi mást, csak pötyiket.Lehetnek végtagokon is. Fertőz, tehát közösségben lehet jól elkapni, kislányom bölcsiben szerezte.
2013. nov. 23. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja és hogy Betadint tegyünk rá, és Fenistil cseppet adjunk neki.
2013. nov. 23. 21:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi neked is.Sajnos hétfőn jön csak,addig még 1 nap, aztán kiderül mi lehet.
2013. nov. 23. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!