Ha semmi más tünete nincs, csak köhög és taknyos, akkor milyen gyógyszer a legjobb?
Figyelt kérdés
köptetőt fog kapni? délután rendel a dokinő, de kíváncsi vagyok nektek mi vált be?2013. nov. 21. 12:35
11/12 anonim válasza:
10-es vagyok. A szinupret-et köptetőnek írta szerintem, mi erre lándzsás utifüvet használunk.
12/12 anonim válasza:
Nem irtad ,mennyi idős a gyerkőc !
Én ilyenkor Stodalt adok mint köptető , ha nem hat , akkor nekünk nagyon bevált az Elixirium thimi ,recept nélkül is kapható és marha olcsó nálunk számít az ár sajna ,azért irtam!
Persze ha mindez társul már lázzal és nagyon nagyon köhög orvos természetesen!!!Jobbulást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!