Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ha semmi más tünete nincs,...

Ha semmi más tünete nincs, csak köhög és taknyos, akkor milyen gyógyszer a legjobb?

Figyelt kérdés
köptetőt fog kapni? délután rendel a dokinő, de kíváncsi vagyok nektek mi vált be?
2013. nov. 21. 12:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A jó öreg csipke tea. Vagy hibiszkusz. Influenzára csalán.
2013. nov. 21. 12:37
 2/12 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen, köptetőt kap, esetleg orrcseppet és orrsprayt is javasolnak, ha nagyon sűrű a váladék. Nekünk mást írnak fel, ahányszor megyünk, eddig a kakkukfüves köptető (Elixirium thymi compositum) vált be eddig legjobban/leggyakrabban.
2013. nov. 21. 12:39
 3/12 anonim ***** válasza:
Orrcseppet fog javasolni (pl. tengervizes orrcsepp+Nasivin), orrszívást, meg köptetőt, pl. lándzsás utifű szirup.
2013. nov. 21. 12:42
 4/12 anonim ***** válasza:
az előttem szólók jókat írtak ami még nekünk mindig segített ősztől én adok a fiamnak minden nap c vitamin cseppeket sokkal hamarabb meggyógyúl
2013. nov. 21. 12:49
 5/12 anonim ***** válasza:
ugyanez volt nálunk, Ambroxol szirup + orrcsepp
2013. nov. 21. 13:06
 6/12 anonim ***** válasza:

Sinupret, szuper gyulladáscsökkentő, plusz C-vitamin, orrfújás-szívás, és az orrspray, ahogy írták.

Száraz köhögésre Izlandi zúzmó, hurutosra vagy útifű, vagy ACC 100 szirup.

2013. nov. 21. 13:37
 7/12 Vörösnefelejcs ***** válasza:
Semmit. Az immunrendszere erősödik.
2013. nov. 21. 14:13
 8/12 anonim ***** válasza:
ha még van tejed, vegyél a patikában 100-200 ft-ért szempcseppentő pipettát és cseppents anyatejet az orrába, 1-2 nap és meggyógyul :-))
2013. nov. 21. 14:23
 9/12 A kérdező kommentje:
köszönöm, 6 félét írtfel, két orrszprét c vitamint fenistil oldatot is, azt kicsit furcsállom, meg szinuretet is, és tantum verdét. vettünk egy orszívóporszívót is. 6500 ft-t fizettünk. kérdeztem a patikust, hogy valóban szükséges-e mind, de nem válaszolt. nem a pénz miatt kérdeztem rá, hanem mert megdöbbentő, hogy ennyi minden kell. vírusos fertőzése van egyébként. láza nincs.
2013. nov. 21. 18:50
 10/12 anonim ***** válasza:

Én ilyenkor ezt szoktam: c vitamint emelni, Cetirizin csepp ( az ugyanaz mint a fenistil, nyugtatja a nyálkahártyát, csak nem vényköteles és huzamosabb ideig is adható, a Fenistil csak 5-6 napig ha jól tudom), Calcium (én pezsgőtablettát adok már, negyedet egyszer vagy kétszer, de csak addig a pár napig, ha nincs baja, akkor ha eszembe jut hetente egy-két negyedet), D vitamint kapnak még, de azt alapba is, napi egy csepp. Orrspray nekünk a Sterimar, és szintén sprébe a Nasivin van, a másodikat csak este szoktam lefekvés előtt. Ez nálunk hatni szokott, mostanában úgy, hogy nem jut el lázig és semmi szövődményig a dolog (fülgond szokott lenni az egyiknél, másiknál fulladás, asztmatikus hörghurut volt előtte többször)

Ja, és inhalátorunk van a hörghurutos fiam miatt, amint náthás valamelyik, mindnél használom, szerintem ez is számít.

Ha nem betegek akkor C és D vitamin, és néha Ca.

2013. nov. 22. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!