Sikerült-e valakinek az ételallergiás gyermekét homeopáthiával vagy más therápiával meggyógyíttatni?
Nem tudom mit vársz a homeótól, nincs benne semmi hatóanyag.
Vagy kinövi a prepubertás előtt, vagy így fog élni.
2 allergiás gyerek anyukája
Gastroenterológiára járunk félévente,ahol ezekkel az allergénekkel terhelik és súlyos tüneteket okoznak.
Tehát azt biztosan tudjuk,hogy ezekre allergiás.
Mindent megteszek,hogy az allergénnel ne találkozzon a szervezete.Csak próbálok még keresni valamilyen lehetőséget a gyógyulásra elkeseredésemben.
Minek terhelik fél évente?
Az enyémet csak évente, és még azt is halasztjuk, amikor előfordul, hogy becsusszan valami a diétájába, és egyből pöttyös lesz...
2-es,
mire alapozod ezt az állítást? Elég furcsa...
Sajnos van, aki egy életen át allergiás.
Melyiket?
Azt, hogy a tuneteit mas okozza? Arra, hogy ha egy bizonyittan tojasallergias gyerek nem kap tojast, es allergias tunetei vannak, akkor nyilvan nem a tojastol jon ki. Ezt a logikara alapozom.
De kozben irta anyuka, hogy nem kap tojast, csak a teheleskor jon ki a tunet, ha jol ertem. Akkor ne adjon neki tejet es tojast, ez a megoldas es kesz. Tisztaban vagyok vele, hogy ez egy eleten at fennalhat, de a kerdezonincs es homeopatiaval akar valamit bohockodni. Ha vannak kidobando huszezrsei, hat tegye, a gyerek meggyogyulnu nem fog. Esetleg a deszenzitivizacio segithet, de azt allergiakozpontban vegzik es eveket vesz igenybe.
Illetve a masik kijelentesemet, hogy a homeo semmire sem jo ebben az esetben, nem rreszletezem, h mire alapozom, mert nincs kedvem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!