Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Milyen időközönként mérjem a...

Milyen időközönként mérjem a hőmérsékletét?

Figyelt kérdés
3 hónapos lesz jövő héten a kislányom, 37,1 a hőemelkedése, az imént mértem. Ezután milyen időközönként mérjem neki éjszaka? Holnap felhívom a gyerekorvost. Más tünete nincs, talán néha szörcsög a torka, de csak szopi után úgy 15 percig.
2013. nov. 7. 21:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez popsiban mèrve ès levionva ennyi?
2013. nov. 7. 22:04
 2/5 anonim ***** válasza:

3 hónaposnak ez még csak nem is hőemelkedés (főleg ha popóban mérted), nekik még magasabb a testhőjük, ennyi pont belefér.

Ne méregesd, ha lázas lesz, akkor forró, azt tutira észreveszed majd, ha megtapintod a kis homlokát.

2013. nov. 7. 22:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, popsiban 37,6 volt, szopi közben éreztem hogy kicsit melegebb, ezért mértem. Végül felébredtem óránként és megnéztem, 1-kor mértem lázmérővel, már semmi nem volt szerencsére, aztán legközelebb 4-kor, akkor sem. Első baba, aggódok.
2013. nov. 8. 08:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Megértem az aggodalmad. :)

Nekem 3 gyerekem van, és az a tapasztalatom, hogy ha felszökik a lázuk, akkor azt mindig jelzik, még alvás közben is, nyüszögéssel vagy sírással. Arra meg persze felébredek.

Ha meg csak hőemelkedés van, vagy alacsonyabb láz, akkor az nem is baj, ha nem csillapítjuk, mert az immunrendszernek kell küzdenie.

2013. nov. 8. 10:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Azóta sem szökött fel a hője szerencsére. Azért így nyugodtabb vagyok.
2013. nov. 8. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!