Szemészeti probléma. A 11 hónapos kisfiam egyik (bal) szeme kicsit befelé tart. A nagyobb probléma, hogy mostanában furán néha összeszorítja a szemét. Szeretném elvinni szemészhez. Hová vigyem szerintetek?
Szia! A doktornő asszisztense egy plüss állatot tartott elé szem magasságban kb.2-3 lépés távolságból és arra kellett figyelnie közben ő egy kis "lámpával" ,világított a szemébe,nem volt bonyolult.Annyit tanácsolt még,ha képes könyvet nézegetünk,akkor próbáljam meg én eltakarni a kezemmel a jó szemét egy pillanatra,és úgy arra kérni,hogy mutasson a képen valamire.Így következtethettem volna arra,mit lát.Hát,nem jött össze!
nálunk nem pislogott furcsán,csak néha-néha behúzódott a szeme a sarokba,de a igazán úgy vettem észre,hogy a fényképeken is látszott. Minket a gyerekorvosunk küldött a szemészetre egy beutalóval,és ott kaptam az időpontot.Kezd a gyerekorvosotoknál.Én úgy gondolom,hogy ez váró lista függő.Lehet,hogy már 2 hét és mehettek a vizsgálatra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!