Hányinger csillapítására mi lehet jó dedalonetta kúpon kívül 3 évesnek?
Figyelt kérdés
B vitamin?Nem tudom,csak úgy rémlik ilyen hatása is van.Jól emlékszem?A fiamnak lecsorog a váladék,hiába szívom is neki az orrát,és szegény már fél köhögni,mert sokszor öklendezés lesz belöle,és jön is fel nagyrészt,de csak a váladék,tk úgy hányja ki a taknyot(bocs).Mivel csillapíthatnám az ingert?Olyan amúgy,mintha már úgy lenne a kis agyában,hogy ha köhög akkor hány is.Úgy sajnálom szegénykémet.Doki nem tudott okosat mondani,talán másnak a dokija igen.Köszi2013. okt. 29. 13:10
1/4 anonim válasza:
B6 vitamin, de mivel a hanyas nalatok a kohoges miatt van, ertelmetlen adni, nem fogja csillapitani.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen,ez nekem is eszembe jutott.:-(Azért köszi! Olyan rossz hogy nem tudok rajta segíteni,vagyis hosszabb folyamat,és nem tudom megelőzni.
2013. okt. 29. 13:21
3/4 anonim válasza:
Ipeca kék tubusos homeos cucc. Csak este vagyis amikor köhög akkoör kell adni. Nagyon jó.
4/4 anonim válasza:
Reggel és este mindenképp: tengervizessel befújsz, vársz kb. 10 percet, jól leszívod és orrcsepp, az elviszi az odatapadt cuccot.
Reggel langyos folyadék, szintén, hogy az odatapadt váladék eltűnjön.
De mivel a hányingert nem vírus okozza, hanem fizikális inger, így nem is fog hatni a gyógyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!