Ha 5 éves gyereketeknek annyira megy a hasa, hogy egyszer se jut el wc-re, adtok rá pelenkát?
Figyelt kérdés
Otthon, vagy ha kórházba kerül emiatt és ott?2013. okt. 29. 12:56
1/9 anonim válasza:
Miota megy igy a hasa?én nem adnék rá,nem hiszem h jo hatással lenne.
2/9 anonim válasza:
Én nem tenném. A bili mehet az ágy mellé, és ha jön az inger, csak rá kell tenni (ha gyenge és ezért nem jut ki). Ennyi idősen pelenkázni, főleg ha évek óta leszokott már róla, szerintem éppúgy megalázó, mint egy felnőtt embernek. Én nem adnék rá.
3/9 anonim válasza:
Nem, nem adnek ra pelenkat. Sot, nekem a ket eves lanyom volt szalmonellas, rola is levettem es igyekeztem idoben a bilire tenni, pedig nem volt meg szobatiszta. A korhazban is azt mondtak, jobb neki csak kisbugyiban, amugy is csipi a feneket szegenynek.... Tettunk ala papirtorlot es meg is volt oldva.
5/9 anonim válasza:
nem tenném.Viszont egy barátnőm ismerőse ilyen heves hasmenésnél betétet rakott a gyerekek bugyijába :O
6/9 anonim válasza:
Nyugodtan tehetsz mellé bilit is, de ha nagyon nem megy és mindenképpen csak a pelenka válna be, akkor inkább bugyisat adj rá. Az kevésbé emlékeztet pelenkára így nem fogja olyan rosszul érezni tőle magát.
7/9 anonim válasza:
Nekem 4 éves a lányom, én ráadtam, mert zokogott, hogy összekakilta magát, és éjszaka sem mert aludni, nehogy baleset történjen. Mikor a WC- re értünk szó nélkül lecseréltem. 2 napig ment ez így, aztán ahogy már tudta tartani elhagytuk a pelust. Nem okozott neki lelki törést, számára a balesetek megalázóbbak voltak.
9/9 anonim válasza:
Két hete voltunk benne a három lurkómmal. A 4 éves lányomnak ment jelentősen a hasa, az első napon és 2 éjjel adtam rá pelenkát. (1,5 éves kora óta nincs rajta) Neki is, nekem is könnyebbség volt, és szólt, mihelyt ment bele valami. Semmi lelki törés vagy egyebek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!