Meningococcus elleni védőoltás egy évesen - igen vagy nem?
1 éves volt a fiam, amikor beadattam neki, mert 1 év után megússza csak 1 oltással.
Azért adattam be, mert halálos betegséget okozhat.
Sajnos ingyenes lesz jövőre azt tervezik!
Félre ne értsetek nekem is van gyerkőcöm 2, egy 5 éves és egy 15 hónapos csajszi akit beoltattam 4 hósan de többet nem adatnék be neki az tuti!!
Azért mert mindig valamit kitalálnak ,csak hogy lehuzzák az embert ,meg persze a betegség érdekes hogy mindig van valami ujabb betegség ami ellen egyből oltóanyag is készül!
Én azt szoktam mondani lassan az élet ellen is oltani fognak!!!
2000 Ft körül van receptre.
Az én kislányom 5.5 hónapos. Elvileg 5 és 7 hónaposan kell kapnia, vagy 1 éves kor körül 1-et. Én is nagyon vacilláltam, de nem az ára miatt, hanem mert hiper érzékeny a szúrásra, utána hetekig nincs jó kedve.... Végül 1 évesen az 1 mellett döntöttünk. Nem mondom,hogy nem félek, de nem járunk Árkádba/Plázába, nem tömegközlekedünk. Bízom benne, hogy jól döntöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!