Miért nincs a kisbabáknak is komplex készítmény megfázásra?
15 hónapos a kislányom szegénykém olyan csunyán köhög ,meg ha kicsit sír egyből ömlik a takony az orrocskájából ,és hisztis is , nem igaz hogy kísérletezni kell a babákkal is ,értem itt , ja hát adjunk ilyen antibiotikumot , meg olyat hátha jó vagy nem!!
Akkor ha folyik a nózi akkor c vitamin ,meg Calcimusc ami szintén szart sem ér!!
Nekünk meg felnőtteknek van kb 15 féle egyszerü cucc forróitalpor ami két nap alatt helyrehoz ,Van olyan hogy Junior forróitalpor Coldrex de sajna csak 6 éves kortól adható ,
De ugy döntöttem ill a patikában is azt mondták az 5 éves kisfiamnak is adhatok csak fele adagot!!
Már alig várom hogy a lányunk is 5 éves legyen
Ha jól tudom eze köptetők nem ??
Én az orrfolyást kérdeztem inkább
nasivin orrcsepp,
luff balzsamot is lehet nagyon vékonyan mellkasra
tengervizes oldat az orrba
Tömd csak gyógyszerrel azt a szegény gyereket, vágd tönkre a szervezetét már jó korán.
Ha felnő, majd meglátod, milyen köszönetet kapsz érte...
Megvalaszoltad magad is. Mivel babakon nem kiserleteznek ezert vannak a korhatarok ahonnan mar adhato. Folyik az orra igen nem kellemes dolog mi is ezzel kuszkodunk. Babyluff a hatra, tengervizes orrspra szivas elott nasivin utana es c-vitamin minden nap. Orulj h ennyi is van mert ez is eppeleg. A nathat mar csak ilyen kar bosszankodni.
Ja es az en gyerkocom 8 honapos.
Köszönöm szépen mindenkinek ,igen sajna ez az időszak a mi dokink sem ad mást ,persze nem bánom csak szegényt ugy sajnálom hogy folyton rohanok utána mert ha prüszköl a bokájáig ér a taknya!!
HA meglátja a porszívót hogy hozom akkor már menekül!!
Valamelyik válaszoló adta meg a helyes választ: azért nincs, mert a kisgyerekek szervezetét még nem kellene vegyszerekkel, mérgekkel bombázni. Inkább azon kellene elgondolkozni, milyen lehet annak a gyereknek az ellenálló-képessége, amelyik ilyen sokáig/sokat beteg... És tenni valamit az erősítése érdekében.
Én spec eléggé gyógyszerellenes vagyok, amit lehet, megoldunk illóolajokkal, gyógyteákkal, természetes gyógymódokkal. Örülök, hogy a gyerekeim még az életben nem kaptak antibiotikumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!