Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » S. O. S? 1 hónapja beteg a...

S. O. S? 1 hónapja beteg a 6hós babóm.

Figyelt kérdés
Orvosról orvosra járunk.Már 1 hetet kórházba is voltunk.Kiderült 3 héttel ezelőtt hogy tüdőgyulladása van,de elvileg kezelve lett.De ennek ellenére még mindíg visszalázasodik.Most éppen a torka gyulladt be.5. hét-5.fajta antibiotikum + a lázcsillapítók.Már nem tudom kihez fordulhatnék.Senki nem tudja miért esik vissza már az 5.betegségbe.Vérkép,vizelet,fülészet,hasi ultrahang negatív.Volt valakinek hasonló tapasztalata?A gyógyszertárba már azt mondták hogy ki fog készülni a kis szive ennyi gyógyszertől.Valaki valami?Segítsetek....
2013. okt. 17. 17:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Segíteni nem tudok, csak csodálkozok, hogy több orvosnál is voltatok még sem tudják kezelni. Nem lehet, hogy valami penész van a lakásotokban vagy allergiás a baba (poratka, macska szőr, por, stb.) Az is furcsa, hogy miért nem fektetik be (természetesen veled együtt) és tartják megfigyelés alatt folyamatosan legalább 3-7 napig. Szopik a babád, mert akkor még inkább meglepő ez a folytonos vissza esés.
2013. okt. 17. 19:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Fűtötök?

Szívod az orrát orrszívó porszívóval, orrcsepp napi 6-8x.

Valami köptetőt kapott?

Adasz neki valami vitamint? Probiotikum?

Van nagytesó aki haza hozza az Oviból a betegséget?

2013. okt. 17. 20:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Nincs se penész,se macska se semmi amitől allergiás lehetne.A betegsége miatt még a hozzátáplálást se tudtuk elkezdeni,szóval ételtől se lehet.H.A. tápszert kap.Az orra nem folyik többször próbáltam szívni de semmi.Szeptembertől megy a fűtés állandó 20-22 fok van a lakásban.Mint már írtam is voltunk kórházban méghozzá 8 napig de úgy engedtek haza hogy bár még pár napig gyógyszert kell szedni de meggyógyult.Ehhez képest pár nap múlva megint belázasodott.Mindent megteszek hogy meggyógyuljon,de sajnos nem sikerül......
2013. okt. 18. 16:48
 4/4 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Tiszteltetem a gyógyszertárost.

Nekem egyszer azt mondták, hogy ki fog száradni a gyerek. Nem száradt ki.

Egy gyógyszerész befoghatná a száját, ahelyett, hogy a szülőt riogatja.

Remélem, már jobban van a babád.

2013. okt. 31. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!