Miért adnak most kevesebb oltást a babáknak?
Kisfiam még 4 Prevenar oltást kapott 2008-ban született
Lányom meg csak 3 és a neve Prevenar13 jézusom mivel mérgezik a gyerekeinket????
Már nagyon féltem oltásra vinni most a 15 hósra viszem 21.én!
Kisfiamnak még csak adható volt a lányomnak meg érdekes hogy már a kötelező oltások között szerepel!!
Lassu népirtás hmm nagyon elgondolkoztat!!
Bár próbálom a jó oldalát nézni ,nem megy!!!
Ezért nyugodtan meg lehet kövezni!!!
"jézusom mivel mérgezik a gyerekeinket????"
Jézusom és akkor képzeld el, hogy mi lenne a gyerekeddel, ha egyáltalán nem kapna oltást? Meg mi lenne alapból szegény gyerekekkel, emberekkel, ha nem lennének oltások?!
Fejlesztik, bővítik, korszerűsítik az oltásokat, fejlődik a tudomány és ennek oka, hogy mindig vannak változások az oltások terén. Nézd meg mi volt 20 éve és nézd meg mi van most! Ott is nagyon sok a különbség.
De ennek oka nem az, hogy meg akarják őket mérgezni. Akkor már nem is lenne nagyon ember a földön, nem gondolod?
Hát igen, az összeesküvés-elméletek...
Inkább pozitívan kellene értékelni, hogy Magyarország - ha másban nem is nagyon - de a gyermekkori oltási rendben élen jár a világban.
Én is hallottam persze elrettentő példákat, és akivel megesik, joggal elkeseredett, de ebből nem lehet kiindulni.
Amúgy például a HepatitisB oltást pár éve kezdték bevezetni, mint adhatót, ma már a 13 éveseknek kötelező.
Ha nem oltanák a gyerekeket, szépen is néznénk ki. Elterjedne a májgyulladás, a tüdőbaj, a szamárköhögés, a járványos gyermekbénulás, a torokgyík. Ezek némelyike ugyebár könnyen halálos kimenetelű lehet. Ez jobb lenne?
"Köszönöm a rettentően hasznos kiokító válaszokat ,akkor talán valaki válaszolna a kérdésemre is??????"
A kioktató válaszokban benne volt a kérdésedre is a válasz "kedves" kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!