Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Kisfiam 1 hete megfázott....

Kisfiam 1 hete megfázott. Lehet ebből arcüreggyulladás? Részletek lent.

Figyelt kérdés
1 hete az első megfázással küszködünk (11 hónaposan). Kapott antibiotikumot mert a torka is piros volt. Első 2 nap folyt az orra, nagyon, elég sárgás váladékkal. Aztán elmúlt. 2 napja megint folyik az orra. Naponta 5-6 alkalommal porszívózom is neki. Jön belőle még egy kis váladék, de nem annyira sárga. Ha hanyatt fekszik, akkor néha köhög, és meg olyan furán veszi a levegőt. Ma kamillateás sós inhalálást is akarok végezni nála. Nyugtassatok meg,hogy ebből nem lesz arcüreggyulladás.Köszi

2013. szept. 28. 08:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is ezen aggódtam anno de az orvos mondta hogy 1éves korig vagy másfél? (ne haragudj nem emlékszem), nem lehet arcüreg gyulladása, mert ezután fejlődnek csak ki. Hörghurutot nem állapítottak meg? nekünk mindig arra ment rá a betegség. viszont ha csak hanyatt fekve köhög szerintem a lecsorgó váladék miatt köhög, és ha antibiotikumot is kapott szerintem nincs baj, de hétfőn tuti elvinném kontrollra. gyógyulást!
2013. szept. 28. 11:59
 2/3 A kérdező kommentje:

Kedden és pénteken voltunk a dokinál. Már nem rendelt vissza minket. Annyit mondott,hogy tiszta a tüdeje, de ha a szürcsögés nem múlik vigyük el a fül-orr gégészetre. De mivel nem a doki küld, csak az én meglátásom, nem szeretném a kórházba emiatt bevinni.

Remélem múlik. Majd ma kamillateázunk egyet, hátha jobb lesz. Porszívózom az orrát, ma már 4-szer volt, de nem sok cucc jön belőle, inkább már vízszerű, de inkább kiszívom,minthogy ott fityegjen az orrában.

De megnyugodtam, hogy "elméletileg" nem lehet arcüreg gyulladás. Végülis nem fáj már sehol neki. Ha fájna, azt tudatná.

2013. szept. 28. 14:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor nincs baj. De nagyon nehéz eldönteni.. Én is rengeteget őrlődtem mikor ilyen volt. remélem semmi baj nem lesz!
2013. szept. 28. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!