Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Immunerősítőre mit adtok a...

JnéHN kérdése:

Immunerősítőre mit adtok a gyerekeknek?

Figyelt kérdés
2013. szept. 6. 11:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
c vitamin
2013. szept. 6. 12:02
 2/12 anonim ***** válasza:

Èn egészségesen étkeztetem, napi 2x nyers gyümölcs, zöldség. Vagy is délelött vagy délután egy alma, este meg paradicsom és uborka, paprika.

Kevés húst, kevés szénhidrát, de van csoki is azért, meg kekszecske is. Inkább fött zöldségeket, de mikor pucolom öket akkor eszik sokat még nyersen.

Más felesleges neki, az immunrendszer nem vitaminoktól erösödik. Olvass utánna az immunrendszernek és rá fogsz jönni mivel erösödik. Sajna csak akkor erösödik ha közösségbe jár és lebetegszik. ha szerencsénk van akkor gyengén megy rajta minden végbe.

2013. szept. 6. 12:04
 3/12 anonim ***** válasza:

Cebion Multivitamin.

Ugyanis táplálkozással, főleg így ősszel, de inkább télen, amikor is nem kap az ember friss zöldséget és gyümölcsöt, nem tud annyi vitamint és ásványi anyagot bevinni a szervezetbe, ami elegendő.

És igen is a vitaminoktól is erősödik az immunrendszer...:)

2013. szept. 6. 12:06
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez a tudatos étkeztetés mind szép és jó, csak rengeteg zöldség és gyümi nem tartalmaz vitamint, kényszerérettek, stb... Agrármérnök vagyok, egy cégnél dolgozom, ahol rengeteg mindent látok, és hidd el nekem, jobb maradni a patikában kapható immunerősítő vitaminoknál. Ja, igen.. Már régen nem létezik bio cuccimucci, mint anno... Még az sem, amit megtermelének...
2013. szept. 6. 12:10
 5/12 anonim ***** válasza:
Otthon*
2013. szept. 6. 12:11
 6/12 anonim ***** válasza:

Ès azt tudtátok, hogy a rákos megbetegedések nagytöbbségénél az emberek rendszeresen szedtek vitamin készítményeket?

Németországban élek, itt a tv is nagyon gyarkan foglalkozik ezzel a témával, itt már bizonyított, hogy a mesterséges vitaminok nem tudnak ürülni a szervezetböl nem szívodnak fel rendesen, ezért azok az emberek akik rendszeresen 10 évnél tovább szedik a vitaminokat a rákos megbetegedés sokkal de sokkal gyakoribb.

Elöször házi orvosom mondta, hogy nem szabad rendszeresen szedni. majd mikor megszülettek a gyerekek akkor a gyerekorvos is mindig mondja, hogy 1-2x lehet adni neki mikor nagyon betegek, de rendszeresen hetente se adjak neki.

2013. szept. 6. 12:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Béres csepp Extra 10csepp+ Cebion 10csepp *2/nap
2013. szept. 6. 13:12
 8/12 anonim ***** válasza:

"Ès azt tudtátok, hogy a rákos megbetegedések nagytöbbségénél az emberek rendszeresen szedtek vitamin készítményeket? "

És azt te tudtad, hogy aki nem hajlamos rákos megbetegedésre, az nem lesz rákos? Akkor sem ha 40 évig napi 2 doboz cigit elszívott!

Aki meg hajlamos a rákra, az meg akkor is az lesz, ha egészségesen él és éppen nem szed semmilyen mesterséges vitamint?

2013. szept. 6. 13:25
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt írtam, hogy a mai dolgok elvétve, ha tartalmaznak vitaminokat, csak hogy ezzel legyél tisztában. A férjem nagyapja 2 éve halt meg tüdőrákban, juhász volt, egész nap a friss levegőn 30 évig, úgy, hogy sohasem cigizett. Szóval ahogy előttem írták, genetika! A tudatos étkeztetés a nagyon jó reklám, csak az a baj, hogy nincs mögötte semmi valós!
2013. szept. 6. 16:15
 10/12 anonim ***** válasza:

Cebiont (simát).

Hamarosan szerintem echinaceat is kap majd.

2013. szept. 6. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!