Mmr oltás utáni 3. napon léphet már fel oltási reakció?
Figyelt kérdés
Szerdán kapta, szombaton folyt az orra, de lázas még nem volt. Mára, vasárnapra lázas lett. A védőnő szerint ez nem lehet az oltási reakció, mert az legkorábban 5 nap múlva jelentkezhet. SzeriNntetek ez a reakció, vagy más? Nálatok mikor lett beteg (ha lett), és mennyire, mennyi ideig?2013. szept. 1. 20:22
1/5 anonim válasza:
Nem tudom...Szerintem lehet, de sima megfázás is lehet, nekem mondta a doktor néni, hogy hurutos tünetek jelentkezhetnek. Amúgy nálunk néhány kiütés lett 7-9. nap körül, semmi egyéb tünet nem volt.
2/5 anonim válasza:
Ha ez a 15 hónapos, akkor igen, lehet. Ugyanezzel küzdünk és neki már aznap kijött a heves reakció.
3/5 anonim válasza:
Nekem azt mondák, hogy 7-12 nap múlva jönnek/jöhetnek a tünetek.
Egyik gyerekemnek semmi baja nem lett, a másik olyan beteg lett (azt hiszem 7 nap múlva kezdődött) és egyre rosszabb lett, az ÖSSZES tünet kijött rajta, végül antibiotikum kellett. :(
A harmadiknak most kell majd beadni, hát izgulok előre...
Azt el tudom képzelni, hogy az immunrendszere már elkezdett dolgozni, és emiatt beszedett valami mást.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, remélem nálunk ez volt a reakció, mert hétfőre semmi baja, sem láz, sem orrfolyás. Várok még persze, és figyelem, de remélem megúsztuk.
2013. szept. 2. 14:47
5/5 anonim válasza:
Nem szokott, ez inkább valami más lehet.
10-14 nap múlva szokott kiütés, vagy nyálmirigy duzzanat lenni. (már ha lesz valakinek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!