15 hónapos oltás következményei?
Már lázas is. :(((
Nem volt még náthás soha, nem hiszem, hogy pont ma jött volna ki élete első takonykórja. :) mindenesetre éjszakázom mellette biztos ami biztos.
Nagy a valószínűsége hogy attól...még az idő sem olyan hogy hirtelen elkapjon valamit. Sajnos én is beadattam a lányomnak tegnap...Olyan mérgező anyagokkal nyomják ezeket az oltásokat tele, hogy csak nézünk!
Tele van rákkeltő anyagokkal, állati eredetű betegségekkel, olyan anyaggal ami bénulást okoz, legyengyíti az immunrendszert...és ha nem adatod be akkor még te vagy a felelőtlen szülő,meg tőled veszik el a gyerekedet, akit épp ezektősokat használ, ml akarsz megóvni.
Én soha nem kértem azt, ami nem volt kötelező...mert milyen érdekes, ha annyira sokat használ, miért is ingyen adják őket?! mert ezzel beleoltják a gyerekbe a betegséget, és élete végéig fizethet a gyógyszeriparnak.
Akinek véleménye van az írásommal kapcsolatban legyen szíves privátban írni.
Kedves 17.54 es válaszoló
TELJES MÉRTÉKBEN EGYETÉRTEK VELED!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mÁR MOST RETTEGEK A 15 HÓNAPOS OLTÁSTÓL , EGY HÓNAP MULVA LESZ ESEDÉKES!!
És sajna kötelező ,ha lehetne semmit nem engednék beadatni !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!