Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Anyukák, nektek mondták már,...

Anyukák, nektek mondták már, hogy a Normaflore elavult?

Figyelt kérdés
Kisfiam most esett át ezen a vírusos hasmenésen. A gyerekorvosunk azt mondta,hogy ne ezt a probio-t adjam,mert semmire se való. Kevés benne a hatóanyag, régi és vannak ennél jobbak,amikben több összetevő van. Mert az ebben lévő jótékony baktériumok sokára kelnek ki a bélben és úgy ahogy van ki is ürül a szervezetből annélkül,hogy felszívódna. Más fajtában hamarabb kikelnek a bacik és gyorsan felszívódnak,így jobbak. Nekünk a Pro-kid Bonolac termékét ajánlotta vagy a Probinul-t. Ti mit adtok a gyermeknek??? Köszönöm,ha írtok!

#probiotikumok
2013. aug. 27. 09:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Jo a Normaflore is. Azert ajanlott mást, mert mas gyógyszergyártó céggel van kapcsolata.....
2013. aug. 27. 09:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Én ezt még nem hallottam.

Nekünk a háziorvos mindig a Normaflore-t ajánlotta eddig...

2013. aug. 27. 10:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a gasztroenterológus azt mondta, hogy a Normaflore is jó, de vannak már jobbak, ami többféle bacit tartalmaznak. Ő a Protexint szokta ajánlani.
2013. aug. 27. 12:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, attól függ, melyik céggel van kapcsolatban, melyiktől kap valamit. :) Nálunk dettő ledegradálja újabban a normaflore-t.
2013. aug. 27. 14:02
 5/5 anonim válasza:
Én ezt még nem hallottam hogy elavult lenne szerintem nem változtattak rajta. Nekem azt mondta a doki mikor antibio mellé javasolt probiotikumot hogy az a lényeg hogy prebiotikum is legyen mellé. Egyébként nem minden doki csak a lóvéra megy a mi dokibácsinknak 7 gyereke van és sosem fogad el pénzt. Persze biztos sokan vannak akik a mindenféle juttatásra meg pénzre mennek de nem mindenki.
2013. szept. 1. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!