Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 39 éves vagyok, hány % esélyem...

39 éves vagyok, hány % esélyem van hogy egésszéges babám lesz! Ha teherbe esek?

Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 09:31
1 2 3
 11/21 giovi-gabi válasza:
Ismerősöm ,40 évesen ,szült és nagyon tehetséges a gyermeke.Az unokák is egészségesek.Ma már nagyon oda figyelnek a babákra.Nem igazán lesz probléma,mert mai vizsgálatok mindent megmutatnak.Az ilyen gyermekek lehetnek nagyon okosak,és a szülök több mindent tudnak. Az ilyen gyermek Isten ajándéka,,bár nem vagyok vallásos,de ebben az egyben hiszek.
2013. aug. 27. 20:40
 12/21 anonim válasza:

Bátorságot! Ha egészségesen élsz és vigyázol néhány fontos dologra, nagyon nagy az esélyed, hogy egészséges legyen a gyermeketek.

Engedj meg egypár tanácsot.

-Kerüljétek azt, hogy tüszőrepedés után termékenyülj meg, mert addigra kiöregedhet a petesejted, és ez növelné a rendellenesség kockázatát. (Olvassátok Czeizel könyvét!)

-Megtermékenyítéskor jó, ha a férfi ondója friss (vagyis ne legyen több, mint 2-3 nap eltelve, az utolsó magömlésétől)

[link]

- [link]

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=aJj0LCtBldQ

[link]

[link]

- [link]

[link]

-Ami nagyon fontos: rendszeresen imádkozz a Boldogasszonyhoz a megfoganásért és a lelkileg-testileg egészséges gyermeketekért.

-Ne foglalkozzatok negatív, romboló dolgokkal! Kerüljétek a negatív ismerősöket/rokonokat s minden "vészmadárt"! Ne nézzétek a tévében a negatív filmeket, műsorokat, lehetőleg a híreket sem! Hallgassatok jó, pozitív zenét!

2013. aug. 28. 10:38
 13/21 anonim ***** válasza:

Nem értem azokat a válaszolókat, akik "nem szülnének már ebben a korban", meg "unoka-gyerek"...

Ha valakinek nem adatott meg, hogy huszonévesen szüljön, ha 30 felett találja meg azt a társat, akivel gyereket is vállalna, miért ne szülhetne 40 évesen is akár? Csak azért, mert az ő élete úgy alakult, miért kellene lemondania az anyaságról?

Kedves kérdező, ha te tényleg szeretnél gyereket, akkor vágjál bele bátran. Manapság már annyiféle vizsgálat létezik, hogy ha gond van, az elég hamar kiderül. De ne legyen!

2013. aug. 28. 17:14
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Úgy látom erőteljesen biztatnak a kibicek a gyerekvállalásra a Te korodban. Végül is Neked kell majd döntened! Ha rosszul döntesz, évekig, vagy sohasem fogod feldolgozni a lelki gyötrelmet!! Sajnos a családban történt

szomorú kifejlettel történt eset, ami után azt mondom NEEEEE!!

2013. aug. 28. 18:03
 15/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok jó tanácsokat,remélem minden rendben lesz! ja és nem élek káros életmódot, a párom sem! idő közben kiderült babám lesz! :-)
2013. aug. 28. 18:10
 16/21 anonim ***** válasza:

gratulálok!

Én egyébként 37 és 42 évesen szültem. Mindkét gyermekem teljesen egészséges hál'istennek. És én egy olyan országban szültem, ahol a terhesgondozás abból állt, hogy havonta ultrahangon megnéztek.

2013. aug. 28. 20:09
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
33 és 37 évesen szültem, mindkét kislányom egészséges és eleven. :-) Ne hallgass senkire, a Ti döntésetek a fontos! :-) A mostani eszemmel sem vállalnék korábban gyermeket, mint tettem a gyakorlatban! Gratulálok a babához, kívánok sok egészséget és nagyon sok örömet hozzá!!! :-)
2013. aug. 29. 12:03
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Attól függ kivel kefélsz ! Ha az is egészséges akkor ok.

És igyekezz mert ilyen korban már nem vagy épp kapós feleségnek.

2013. aug. 30. 13:14
 19/21 anonim ***** válasza:
En 38 múltam a teherbeesesemkor. Minden vizsgálatot elvégeztettem, sőt olyat is ami nem kötelező. Az orvosom szerint az eredményeim egy fiatal anyukának is kitűnő lenne. Igaz, hogy párom is én is jó egészségnek orvendunk és sokkal fistalabbnak nézek ki a koromnál. Azt olvastsm hogy manapság pl. a down kóros gyermek születése a 35 év alatti nőknel gyakoribb, mert nem vizsgálják őket olyan tüzetesen ,mint az afolottieket. Én ezeket a vizsgálatokat fiatal kismamáknál is kötelezővé tenném.Amire figyelj, hogy a genetikai uh-at a legjobb szakemberekkel csinaltasd.Ne sajnáld rá a pénzt. Ajanlom az Istenhegyin dolgozókat ahol a gépek is profik. Csináltass kombi tesztet és ha anyagilah nem okoz gondot, akkor Prenatestet is. Boldog babavárást kívánok!
2013. szept. 4. 10:36
 20/21 A kérdező kommentje:
sajnos kiderült hogy babám lesz amit el is vetéltem :-( ,szerintetek lehet még esélyem rá mennyi idő után lehet rá esélyem nagyon szeretnék még egy kicsi babát!
2013. szept. 22. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!