Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Én már teljesen magam alatt...

Én már teljesen magam alatt vagyok. Az én gyerekem folyton összeszed valamit. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Annyira rossz látni, pl. a közösségi oldalakon, hogy mindenki nyaral, csavarog, mi meg folyton itthon ülünk, mert szegény gyerkőc beteg (2 éves). :( Ráadásul néha rosszul is viseli :( :( Annyira aggódom érte olyankor. De komolyan, egyik betegség elmúlik, jön a másik. Ha van közte egy hét (amikor meg sehova se merünk mozdulni, mert épphogy meggyógyult), akkor már örülünk. És még csak most kezdte a bölcsit, alig járt. Beteg volt most is, még kórházba is kerültünk infúzióra, aztán végre jobban lett, még csak jövő héten menne bölcsibe, de megint megy a hasa. :S Mit tegyek? Kap immunerősítőt is már. De miért nem használ? Mondjuk most 3 foga is jön egyszerre...

Szegényemmel nem merünk gyerekek közé menni, nehogy megfertőzzön valakit, pedig annyira igényelné... :( Meg mondjuk én is igényelném a társaságot...:/

2013. aug. 19. 13:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia!A közösségbe járás ezzel jár, sok mindent elkapnak egymástól a gyerekek.Mindenképpen az immunrendszerét érdemes megerősíteni.A zöldség és gyümölcs nagyon jó lenne, ha még meglennének benne olyan mennyiségben a tápanyagok, vitaminok, mint mondjuk 40 éve.Ma már mindenképpen szükséges a pótlásuk.A probiotikummal helyre lehet állítani a bélflórát és ezzel megerősíteni az immunrendszert.A jobb elszaporodásukhoz viszont célszerű a prebiotikumok fogyasztása.Azt javaslom, hogy minőségi, gyógynövény alapú mútivitamint adjatok neki.Érdemes hatóanyagra vetítve összehasonlítani az árakat.Az imeretségi körömben is jó pár picinek sikerült így megerősíteni az immurendzerét, még asztmás picinek is.Mielőbbi jobbulást!
2013. aug. 19. 18:10
 12/14 A kérdező kommentje:
Koszi! Hat,igen,nezopont kerdese...engem mar ez is megvisel,plane mikor nem tudok neki segiteni. :( Szerencsere mar jol van. Milyen immunerositot tudnatok ajanlani?
2013. aug. 19. 21:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia! Tökéletesen megértelek.Nincs is annál rosszabb, mikor tehetetlen az ember, látja hogy baja van a gyermekének és nem tud segíteni.Örülök neki, hogy már jobban van a gyermeked!Ha érdekel akkor szívesen küldök emailben pár leírást.
2013. aug. 19. 21:44
 14/14 anonim válasza:
Szerintem a baj inkább lelki, mint testi eredetű. Az, hogy állandóan aggódsz érte, az kihat őrá is, és ezért ő is stresszel. ha egy kicsit lazább, nyugodtabb lennél vele, szerintem megszűnnének a bajok. Engedd nyugodtan hadd játsszon más gyerekekkel, vidd nyaralni, hadd játsszon ott is önfeledten.
2014. máj. 20. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!