Én már teljesen magam alatt vagyok. Az én gyerekem folyton összeszed valamit. Mit tehetnék?
Annyira rossz látni, pl. a közösségi oldalakon, hogy mindenki nyaral, csavarog, mi meg folyton itthon ülünk, mert szegény gyerkőc beteg (2 éves). :( Ráadásul néha rosszul is viseli :( :( Annyira aggódom érte olyankor. De komolyan, egyik betegség elmúlik, jön a másik. Ha van közte egy hét (amikor meg sehova se merünk mozdulni, mert épphogy meggyógyult), akkor már örülünk. És még csak most kezdte a bölcsit, alig járt. Beteg volt most is, még kórházba is kerültünk infúzióra, aztán végre jobban lett, még csak jövő héten menne bölcsibe, de megint megy a hasa. :S Mit tegyek? Kap immunerősítőt is már. De miért nem használ? Mondjuk most 3 foga is jön egyszerre...
Szegényemmel nem merünk gyerekek közé menni, nehogy megfertőzzön valakit, pedig annyira igényelné... :( Meg mondjuk én is igényelném a társaságot...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!