Én már teljesen magam alatt vagyok. Az én gyerekem folyton összeszed valamit. Mit tehetnék?
Annyira rossz látni, pl. a közösségi oldalakon, hogy mindenki nyaral, csavarog, mi meg folyton itthon ülünk, mert szegény gyerkőc beteg (2 éves). :( Ráadásul néha rosszul is viseli :( :( Annyira aggódom érte olyankor. De komolyan, egyik betegség elmúlik, jön a másik. Ha van közte egy hét (amikor meg sehova se merünk mozdulni, mert épphogy meggyógyult), akkor már örülünk. És még csak most kezdte a bölcsit, alig járt. Beteg volt most is, még kórházba is kerültünk infúzióra, aztán végre jobban lett, még csak jövő héten menne bölcsibe, de megint megy a hasa. :S Mit tegyek? Kap immunerősítőt is már. De miért nem használ? Mondjuk most 3 foga is jön egyszerre...
Szegényemmel nem merünk gyerekek közé menni, nehogy megfertőzzön valakit, pedig annyira igényelné... :( Meg mondjuk én is igényelném a társaságot...:/
Pedig csak azt tudod tenni, hogy adsz neki sok gyümölcsöt, zöldséget, mert sok vitamin van benne. Adj még neki valami probiotikumot, ami szépen helyre rázza a pocakját.
Orvossal nem beszéltél még, hogy mit lehetne tenni?
És milyen betegségekbe esik bele?
Persze, folyton dokihoz járunk. Ő ajánlotta az immunerősítőt is. Mindig valami, hol egyik, hol a másik, egyszer megfázás, másszor hasmenés...
:( :(
1. Doki mit mond, fertőző?
- mert nem minden hasmenés, orrfolyás fertőző. Nekem is nem egyszer adott igazolást, hogy közösségbe mehet. Ezekben az esetekben én vittem közösségbe.
2. Hasmenés lehet a fogzása miatt is, azt nem feltétlen tekinteném betegségnek.
3. Mi Cebion Multivitamint szedünk (mármint csak ő- mindig anyai többes számban beszélek-szörnyű), olajos narancsízű lötyi, ezt szoktam belekeverni a reggeli teába, és így megissza.
Ahogy előttem is írták sok-sok zöldség-gyümölcs, friss levegő, mozgás. Ez mind erősíti a szervezetet!
Értem... hát akkor reméljük. Kislányomnak is amikor egyszerre több foga jött gyengébb lett az immunrendszere. Így bízom benne nálatok is helyreáll a rend utána :)
Kitartást.
Ha lázas is kiviheted árnyékba, pancsolni, még jót is tesz neki!!!- már ha van rá lehetőség. Általában jótékony hatással van, mert lentebb viszi a lázat, és a gyerkőcök sem annyira elesettek, mert történés van.
Jobbulást a csemetédnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!