Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Én már teljesen magam alatt...

Én már teljesen magam alatt vagyok. Az én gyerekem folyton összeszed valamit. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Annyira rossz látni, pl. a közösségi oldalakon, hogy mindenki nyaral, csavarog, mi meg folyton itthon ülünk, mert szegény gyerkőc beteg (2 éves). :( Ráadásul néha rosszul is viseli :( :( Annyira aggódom érte olyankor. De komolyan, egyik betegség elmúlik, jön a másik. Ha van közte egy hét (amikor meg sehova se merünk mozdulni, mert épphogy meggyógyult), akkor már örülünk. És még csak most kezdte a bölcsit, alig járt. Beteg volt most is, még kórházba is kerültünk infúzióra, aztán végre jobban lett, még csak jövő héten menne bölcsibe, de megint megy a hasa. :S Mit tegyek? Kap immunerősítőt is már. De miért nem használ? Mondjuk most 3 foga is jön egyszerre...

Szegényemmel nem merünk gyerekek közé menni, nehogy megfertőzzön valakit, pedig annyira igényelné... :( Meg mondjuk én is igényelném a társaságot...:/

2013. aug. 19. 13:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Pedig csak azt tudod tenni, hogy adsz neki sok gyümölcsöt, zöldséget, mert sok vitamin van benne. Adj még neki valami probiotikumot, ami szépen helyre rázza a pocakját.

Orvossal nem beszéltél még, hogy mit lehetne tenni?

És milyen betegségekbe esik bele?

2013. aug. 19. 14:00
 2/14 A kérdező kommentje:

Persze, folyton dokihoz járunk. Ő ajánlotta az immunerősítőt is. Mindig valami, hol egyik, hol a másik, egyszer megfázás, másszor hasmenés...

:( :(

2013. aug. 19. 14:04
 3/14 A kérdező kommentje:
Legutóbb valami herpeszvírust szedett össze a bölcsiben, azóta ott nem is volt, most meg hasmenése volt. :/ Probiotikumot is adtam neki.
2013. aug. 19. 14:06
 4/14 anonim válasza:
ez csak tüneti kezelés ugyan, de hasmenésre tudom ajánlani a Normaflore-t. vény nélkül kapható, és tényleg nagyon jó, nekem mindig használ. egyébként jobbulást neki. :/
2013. aug. 19. 14:06
 5/14 A kérdező kommentje:
Pont most értünk a végére a normaflore kúrának... ma kapta az utolsót és tegnap lett hasmenése :S Mondjuk ma már jól van szerencsére.
2013. aug. 19. 14:09
 6/14 Kerria ***** válasza:

1. Doki mit mond, fertőző?

- mert nem minden hasmenés, orrfolyás fertőző. Nekem is nem egyszer adott igazolást, hogy közösségbe mehet. Ezekben az esetekben én vittem közösségbe.

2. Hasmenés lehet a fogzása miatt is, azt nem feltétlen tekinteném betegségnek.

3. Mi Cebion Multivitamint szedünk (mármint csak ő- mindig anyai többes számban beszélek-szörnyű), olajos narancsízű lötyi, ezt szoktam belekeverni a reggeli teába, és így megissza.

Ahogy előttem is írták sok-sok zöldség-gyümölcs, friss levegő, mozgás. Ez mind erősíti a szervezetet!

2013. aug. 19. 14:24
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet. Annyit mondott, hogy igen, a fogzástól is lehet, illetve legyengi az immunrendszert a fogzás. Most 3 jön és már csak 1 van hátra, hátha az valamelyest majd javít a helyzeten. Levegőn vagyunk sokat, amennyit lehet kint vagyunk az udvaron, csak akkor nem, amikor lázas. Az evéssel mondjuk vannak gondok, mert nem sokat eszik. :( De sose evett sokat.
2013. aug. 19. 14:30
 8/14 A kérdező kommentje:
Úgyh.ez a legutóbbi valószínűleg nem fertőző, de általában sajna olyanokat kap el. :(
2013. aug. 19. 14:32
 9/14 Kerria ***** válasza:

Értem... hát akkor reméljük. Kislányomnak is amikor egyszerre több foga jött gyengébb lett az immunrendszere. Így bízom benne nálatok is helyreáll a rend utána :)

Kitartást.

Ha lázas is kiviheted árnyékba, pancsolni, még jót is tesz neki!!!- már ha van rá lehetőség. Általában jótékony hatással van, mert lentebb viszi a lázat, és a gyerkőcök sem annyira elesettek, mert történés van.

Jobbulást a csemetédnek!

2013. aug. 19. 14:34
 10/14 anonim ***** válasza:
Még jó helyzetben is vagytok.Az én fiamat ilyen korában már műtötték 4-szer.
2013. aug. 19. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!