Van itt olyan, akinek a gyereke szemén Árpa volt és nem múlt el több hónap alatt sem?
Szia! Nekem mutottek 15 evesen... En tobb mint egy evig hordtam a szemhejjam belsejen.. Egyszer csak elkezdett gyulni egyre nagyobb puklim lett a vegere kb mint egy szem lencse... Karistolta a szemem mintha mindig szempilla lett volna benne+ omlott a konnyem.
Nekem nem boditasban csinaltak (gondolom azert mert en csak nem kapalodzok 15 evesen az asztalon...) kaptam 3 erzestelenito injekciot egyet szemoldokhoz egyet halantekhoz es egyet orrnyereghez. Ezek elzsibbasztottak akkor a szemhejjamba is kaptam (azzal egyutt rohadtul fajt, hogy mar el voltam erzestelenitve)
A szemhejamat valamivel felfele kiforditottak es 30 perc alatt kesz is volt... Utana csepegtettek kremeztek, lekotoztek amit petcekig nyomott egy doki hogy a verzestol ne legyen monoklim (igy is lett de hosszuhajam volt amivel eltakartam) masnap vettuk le a kotest folyamatosan folyt a szemembol valami sarga szmotyi azt mondtak tisztul az arpa... Csepegtetni es kremezni kellett 1 hetig.
Fajni abszolut nem fajt masnap se!
Nekem azot ha arpa jon addig szadizom mig ki nem durran...
Köszi a választ. Igen, azért kell altatni, mert még kicsi. :-(
Végülis felhívtam a Heim Pált, ott is azt mondták, van aki évekig "hordja" az Árpáját. Azt mondták, ugyanazt ajánlanák ott is, mint amit idáig csináltunk a szemével. Ajánlották, hogy még várjunk, habár szerintem csak az időt tologatjuk, hogy később műtsék. Ennyi idő után esélytelennek látom, hogy kifakad.
Epp aktualis nalunk is.
1.5 honapja van 3.5 eves lanyomnak.szeptember kozrpen kell visszamennunk szemeszetre es mutik ha nem mulik el addig :(
Ti milyen szereket kaptatok idáig?? Apis volt a homeos bogyó, meg még valami, de nem ottnoról írok, nem emlékszem a nevére.
Septosyl kenőcs, valamint floxal csepp és floxal kenőcs volt a köv. lépés. Naponta 1x-2x borogattam (már nem látom értelmét), de változás nem történt. Május óta van meg az árpája. :-(
Ha mégis elmúlik valamitől,kérlek tájékoztass. Ha nem, akkor meg a műtétről kérnék szépen beszámolót!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!