BCG oltás helye látszik a babád karján?
Figyelt kérdés
8 hónaposak a kislányaim, ma megkérdezte egy ismerősöm, hogy mennyire látszik az oltás helye. Nos, én akkor lepődtem meg, amikor nyomát sem láttam az oltásnak. Próbáltam utána nézni, de azt olvastam, hogy már nem oltják be újra.
Így is védettek lesznek a TBC-vel szemben?
2013. júl. 31. 23:38
1/8 anonim válasza:
Nekem is 8 hónapos a kislányom és egy piros kör alakú foltocska látszik a karján, ami még mindig hámlik le, még nem hegesedett fehérre. A lényeg, hogy a 6 hónapos vizsgálaton látszott-e nekik, azt figyelték akkor.
2/8 anonim válasza:
Az én gyermekem egy éves elmúlt, ha nagyon jól megnézem, akkor egy fehér folt van a helyén, és kicsinek kb 6 hetesen pirosodott be, sokáig úgy is volt. Kb 7 hónapos koráig. Én is úgy tudom amúgy hogy ha nem fakad ki, akkor már nem kell újra oltani,mint régen, de azért még a mai napig doktor/védőnő is érdeklődik mindig, hogy látszik e a helye.
3/8 anonim válasza:
13 hónapos a fiam, nála sem látszik az oltás helye. Nem eredt meg neki, de állítólag így is véd.
4/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem látszik az 1 évesemnek és soha nem is látszott. Így is védett.
5/8 anonim válasza:
9 hónapos a lányom, nála még látszik
6/8 Jégtánc válasza:
Másfél éves a lányom és látszik a helye.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Megnéztem a kis könyvben, a 3 hónapos vizsgálat során jelölve lett, hogy nincs heg. Jövő héten megyek tápszert felíratni és rákérdezek a gyerekorvosnál.
2013. aug. 4. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!