Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyennek kell lenie a TBC...

Milyennek kell lenie a TBC oltas helyenek? A fiam 2 hete kapta meg es semmi nem latszik belole.

Figyelt kérdés
2009. jan. 6. 23:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem BCG oltást akartál írni? Mert akkor az normális dolog.
2009. jan. 6. 23:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen BCG -t . Szoval ha nincs nyoma az normalis?
2009. jan. 6. 23:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekünk azt mondták még anno, hogy az elején nincs semmi, csak 2-3 hónap múlva jelentkezik tünet/reakció. Így is lett. Bőrpír, duzzanat, aztán kifakadt egy fürcsi alkalmával és kész. Szépen begyógyult neki.
2009. jan. 7. 00:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Ugyan azt mondom,amit előttem írtak,nekünk 3 hósan fakadt ki.
2009. jan. 7. 00:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne aggódj rajta. Mi már 4 hósak is elmúltunk, és még nyoma sincsen. 6 hónapos koráig kell előjönnie. De ha akkor sem, akkor beadják neki még egyszer. Igaz, hogy még egy szúrás, de így biztos lesz! Én nem aggódom rajta, viszem még egyszer ha kell! Boldog Babázást:-)
2009. jan. 7. 07:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Csatlakozom. A fiam négy hete kapta meg, én is vártam már oltás után egy-két héttel, hogy látszani fog, de azon a pici pöttyön kívül, ahol beszúrták a tűt, semmi sem volt. Tegnap vettem észre, hogy most kezd bepirosodni a környéke.

Szóval még van időtök.

2009. jan. 7. 08:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekünk sincs még semmi és mi már 7 hetesek vagyunk.
2009. jan. 7. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!