Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » ATÓPIÁS BŐRBETEGSÉGe van a...

ATÓPIÁS BŐRBETEGSÉGe van a lányomnak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most volt 7 éves és 1,5 éves kora óta minden nyáron kipattog a térde, térdhajlata, csuklója, lábfeje és az álla. Persze csak akkor, ha ezeken nincs már ruhadarab (melegben). Annyi féle krémet javasolnak, de kb. 15 ezer ft lenne egy hónapra a krém és a tusfürdő. Nincs valami más szer erre? Ha már elvakarta a kiütéseit, akkor a doki elocomos krémet írt fel neki. Eltünteti hamar, de vissza is jön gyorsan. Most este fürdetőkrémmel fürdetem és reggel-este Baba száraz bőrre való testápolóval kenem. Elmúlik tőle, de 1-2 nap után visszajön. Mit tegyek? Elnőheti ezt a betegséget?
2013. júl. 20. 16:56
 1/2 A kérdező kommentje:
Most nézegetem a neten, hogy mit ír erről, de lehet, hogy a lányomnak nem is ez van. Állítólag ez télen is kijön. Neki csak és kizárólag nyáron, ahogy melegszik az idő és a hosszú ruhát kis, rövid ruhákra cseréljük. Amíg csak póló van rajta és hosszú nadrág, addig csak a csuklóján kezd és így tovább. És nem is enyhülnek a tünetek. Minden évben van neki 2008 óta.
2013. júl. 20. 17:17
 2/2 anonim válasza:
Hmm... lehet, hogy a napra allergiás? Á, nem hiszem az orvosok ezt felismernék... Nem tudom, de remélem mejd elmúlik neki! És jobbulást! :-)
2013. júl. 30. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!