Rota elleni oltást beadatjátok?
Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 14:46
11/17 anonim válasza:
De, csak Golan Trevizének ikrei vannak :-)
12/17 anonim válasza:
Nem. Már írták korábban, hogy teljes védettséget nem ad amúgy sem, és innentől fogva nem látom értelmét az egésznek. Persze az ára sem éppen baráti, de ha legalább garancia lenne arra, hogy nem lesz súlyos hányás-hasmenés-kiszáradás, akkor beadatnám. Egyébként én annyira nem is rettegek az ilyesmitől, kerülhet kórházba pl sérülés miatt is a kicsi, az sem jobb sajnos.
13/17 Golan Trevize válasza:
Igen, ikreknél dupla a költség...
14/17 A kérdező kommentje:
Az igen :)))
2013. júl. 10. 15:57
15/17 anonim válasza:
rosszat hallottam róla, így nem.
17/17 anonim válasza:
Három már nagyobbacska gyerekem van.Egyik se kapott. Igaz, hogy csak a harmadiknál jelent meg. DE az elmúlt 15 évben babaklubban, óvodában, iskolában, baráti körben, rokonságban, mondhatom, hogy több, mint száz gyerek életével találkoztam, s köztük mindössze egy volt olyan, aki emiatt kórházba került. DE kettőt is ismerek olyat, akinek beadatták, és úgy tönkre tette a bélflórát, hogy szegények utána hónapokig szinte semmit nem ettek, s a mai napig rossz evők, pedig az oltás előtt nem voltak étkezési gondjaik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!