Ugató köhögéssel vinnéd oviba?
Nem rég gyógyult mandulagyulladásból a fiam, éjjel hallottam már ugatósan köhög. Ez a köhögés ősszel kezdődött nála, és azt mondta az orvos, hogy most már mindig visszatér majd. Láza nincs.
Vinnéd így oviba?
Nálunk dettó hány éves a fiad?
Enyém 5 éves de egyszerüen megőrüéünk tőle ugy sajnáljuk hogy alig tudjuk megynugtatni ,mert ugy fullad
De egéysz télen nem volt beteg ő sem a 10 hós huga sem ,viszont amint bejött ez a hideg ,meleg ,nyirkos stb hát eddig konkrétan nem volt olyan nap amikor égészségesek lettek volna!!
Köszi a válaszokat. nem vittem oviba. Tegnap levittem a dokihoz, bronchitis. :( Mi is Ventolint kaptunk egyelőre, holnap visszaviszem, megint meghallgatja és eldönti kell-e neki még valami, antibiotikumot nem akar adni azt mondta.
Nálunk ez egyébként ősszel kezdődött, pontosan ebben a nyálkás időben, és azt mondta a doki, hogy ez most már mindig így lesz. Kialakult egy hajlam erre az ugatós köhögésre és meg is marad neki. Amúgy 4 éves fiúcska.
Ha szerencséd van kinőheti. A lányom egy nagyon komoly tüdőgyulladás után lett befulladós, köhögős, volt, hogy a köhögéstől már hányt. Ventolin, flixotide + tabletta. 3 éves volt, mikor kezdődött, alsó tagozat végére teljesen megszűnt.
Egyébként nagyon jót tesz neki (ha Bp.-en vagy Pest közelében éltek) a szemlőhegyi barlang levegője. Terápiára nem tudtuk vinni a gyereket, de rengetegszer mentünk hétvégén és befizettünk túrára. Mikor már 2. hete szo, vas ott voltunk rákérdeztek, hogy ennyire tetszik a barlang nekünk? Nagyon rendesek voltak, mikor megtudták, hogy miért járunk volt, hogy nem kellett belépőt fizetnünk, illetve a barlang legelején ott maradhattunk egy kicsit hogy a lányom még többet tudjon benn lenni.
A mai napig, ha pl. nem akar lentről felszakadni neki (hiába kap köptetőt) azonnal megyünk egy barlang túrára és minden megoldódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!