Tejcukor érzékenységben tudnátok segíteni?
kislányom hetek óta hasmenéstől szenved, előbb virusra gyanakodott a doki, de most a tejcukrot mondta, hogy hagyjuk el sűrgősen, és teljesen...
okés, Laktózmentes tejről hallottam, vettem is, főzeléket most rántottam nem habartam, okés, de mindenben látom, hogy benne van szinte, és itt vagyok a végre éhes kiscsajjal, és nem tudom mit adjak neki..:-))
Nincs időm, és energiám szaladgálni a legyengült gyerekkel a közértben, és nézegetni, hogy miben nincs, és a a neten se tudok órákig bogarászni...
Kérlek Titeket, akinek hasonlóval küzdő gyerkőce van, és már rutinosan főz, süt ilyesmit, írjatok konkrét kajákat, sütiket, akármit, recepteket, tippeket, minden érdekel a témában!!
Nagyon szépen köszönöm! :)
A pogira lehet a férjem is ugrik majd..:-))
Mindent beszereztem, idetettem, erre mit eszik???? Meggyet magában...:-DDD ezen görcsöltem ennyire....
:-DD Igen, igen..
Közeb ideírom, hátha mást is érint majd vmikor:
A Sparban elég sok ilyen terméket találtam, még az eladó is segített, és csomagolt felvágottakból is a Gyulai májkrémen kívül legalább 4-5 fajtát találtam, főleg a Spar saját márkás "Budget" cuccai közt, kifejezetten rá van írva!
Most már tök nyugodt vagyok, mert tényleg nem egy ördöngősség, és a gyerek eszik mint a gép, sokkal jobban van már 3 napi diétától, sőt már 1nap után is azonnal látszott a diéta hatása. :-))
Kis odafigyeléssel bármit meg tudsz csinálni.
végre jégkrémet is találtunk, Gelatiamo nevű,tesco,auchan,spar is árulja,ez csoki és vanilia,gyümölcsösek a sorbetek,viz alapú.
Tejszin a hulala,bár az van ráirva hogy tartalmazhat tejet,de csak annyira mint a mogyorót ráirják gyakorlatilag mindenre,szóval nyugodtan csinálható abból bármi amit eddig tejszinnel csinálták.
Habspré is van,neten csak drágát látni,de van,tesco,spar ahol vesszük,kb 350
Medve sajt is van laktózmentes,nálunk sok fogy,még én is azt eszem,finom nagyon,ugyanannyiba kerül mint a nem laktózmentes.
Túró a sparban van,180 grammos 320 körül,íze ugyanolyan jó.
Na :) Ez jó hír!
Igen elsőre ijesztő és úristen most, hogy legyen? Mil legyen? De rém egyszerű a megoldás :) Jobbulást! Ha lecsökkented neki teljesen kinőheti a kislány :) Mi már túl vagyunk rajta de ahhoz abszolút ki kell kerülni fél évesen jött a 2 éves gasztros kontrollon szerencsére túl voltunk rajta:)
köszi lányok...:-))
vagy fiúk is voltak? :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!